کد خبر: ۹۹۲۰۴۱
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۱
تعداد بازدید: ۵۲

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با حماس به توافق و تفاهم می‌رسیم/ارابه‌های گدعون پیش می‌روند/فرماندهی ارتش برای همه سناریوها آماده است/عکس

رئیس ستاد ارتش اشغالگر ابراز عقیده کرد که احتمال دستیابی به آتش‌بس در جنگ غزه و دستیابی به توافق برای آزادی زندانیان در غزه رو به افزایش است.

به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش اشغالگر در نوار غزه پیش‌بینی کرد که اسرائیل با حماس به توافق و تفاهم برسد و این را به گفته‌ خودش به دستاوردهای ارتش در نوار غزه از طریق عملیات نظامی موسوم به «ارابه‌های گدعون» نسبت داد.

بنا بر گزارش ایسنا، ایال زامیر که با پسرش، سربازی در توپخانه، ملاقات کرد، در یک بازدید میدانی وضعیت نوار غزه را ارزیابی نمود.

زامیر یک پست دیده‌بانی در عمق شجاعیه ایجاد کرد، با فرماندهان گردان در مورد به اصطلاح دستاوردهای عملیات و برنامه‌های ادامه عملیات در نوار غزه گفت‌وگو کرد.

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با حماس به توافق و تفاهم می‌رسیم/ارابه‌های گدعون پیش می‌روند/فرماندهی ارتش برای همه سناریوها آماده است/عکس

زامیر خطاب به سربازان ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی واهی مدعی شد: «دستاوردهای شما در عملیات ارابه‌های گدعون به سمت شکست حماس پیش می‌رود و راه را برای دستیابی به توافق بر سر گروگان‌ها (زندانیان در غزه) هموار می‌کند.»

زامیر به سربازان گفت: «اهداف ما و دستاوردهایی که شما به دست می‌آورید، یک تغییر امنیتی برای سال‌های آینده ایجاد خواهد کرد.»

به گزارش منابع نظامی آسوشیتدپرس، زامیر بار دیگر مدعی شد که فرماندهی ارتش برای همه سناریوها آماده است.

او بدون توضیح بیشتر در مورد این گزینه‌های استراتژیک گفت: «ما مدل‌های عملیاتی جدیدی را اتخاذ خواهیم کرد که نقاط قوت ما را افزایش، نقاط ضعف ما را کاهش و دستاوردهای ما را در میدان عمیق‌تر می‌کند.»

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با حماس به توافق و تفاهم می‌رسیم/ارابه‌های گدعون پیش می‌روند/فرماندهی ارتش برای همه سناریوها آماده است/عکس

وی افزود که این سناریوها برای تصمیم‌گیری‌های مناسب به سطح سیاسی ارائه خواهد شد.

زامیر ادامه داد: «ما تشکیلات عملیاتی جدیدی را اجرا خواهیم کرد که از مزایای ما استفاده کرده و نقاط ضعف ما را کاهش دهد. ما گزینه‌هایی را به سطح سیاسی ارائه داده‌ایم و واقعیتی را ایجاد خواهیم کرد که با منافع ما سازگار باشد.»

زامیر سخنان خود را با این جمله به پایان رساند: «در جنگ همچنین تلفاتی وجود دارد. این بخشی از واقعیت جنگ است.»

  •  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.