کد خبر: ۹۹۱۹۵۳
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۵
تعداد بازدید: ۱۷۶

هاآرتص از پشت‌پرده هدف اصلی مذاکرات دوحه خبر داد/جنگ چگونه تمام شود و قرار است چه اتفاقی بیفتد؟

روزنامه عبری زبان هاآرتص به نقل از منابع آگاه سیاسی خبر داد، مذاکرات آتش بس و مبادله اسرا برای اولین بار در چارچوب پایان جنگ در حال انجام است.

هاآرتص از پشت‌پرده هدف اصلی مذاکرات دوحه خبر داد/جنگ چگونه تمام شود و قرار است چه اتفاقی بیفتد؟به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ این رسانه عبری زبان خبر داد: مذاکرات این بار از مذاکرات و توافق‌های قبلی متفاوت است و این بار توافق بر سر پایان جنگ است، از اینرو همه مسایل در هم فرو رفته و در برابر توافق بسیار پیچیده‌ای قرار داریم.

در بخشی از این گزارش آمده است، قبل از این توافق‌ها بر سر آزادی متقابل اسرا بود اما این بار مذاکرات در رابطه با پایان کامل جنگ است و همین امر آنرا نسبت به مذاکرات قبلی پیچیده تر کرده است.

بنا بر گزارش تسنیم، مذاکرات در حال حاضر مسایلی همچون چگونگی پایان این جنگ؟ اتفاقی که قرار است در غزه بیافتد، چیست؟ چگونه تمامی اسرا بازگردانده می‌شوند؟ مطرح شده و در مورد آن چانه زنی می‌شود.

 

در چارچوب این توافق بند کاملی برای بررسی مسایل پایان جنگ گنجانیده شده است به نحوی که هر طرفی می‌تواند موضوع‌های جدیدی را برای بررسی طی 60 روز آتش بس به آن اضافه کند.

به نوشته این رسانه، هیئت مذاکره کننده اسرائیلی حدود 2 هفته است که در قطر به سر می‌برد و پیش بینی نمی‌شود به زودی هم بازگردد.

منابع مطلع از روند مذاکرات همچنین خبر دادند، برخلاف شایعات موجود مذاکرات در آستانه فروپاشی قرار نداشته و دو طرف همچنان متعهد به ادامه مذاکرات هستند.

  •  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.