کد خبر: ۹۹۱۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
تعداد بازدید: ۱۰۷

درخواست پزشکیان از وزیر صمت درباره کرمان

رئیس جمهور خواستار توسعه فازهای کارخانه تیتانیوم کهنوج در استان کرمان شد و گفت: نزدیکی معادن و کارخانه به خلیج فارس، مزیت خوبی است.

درخواست پزشکیان از وزیر صمت درباره کرمانبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛مسعود پزشکیان صبح امروز ۲۶ تیر در مراسم افتتاح کارخانه کنستانتره کهنوج که به شکل ویدئو کنفرانس که با حضور وزیر صمت برگزار شد، گفت: روند کار کارخانه کنستانتره تیتانیوم کهنوج را به فازهای دو و سه ادامه دهید.

بنابر گزارش ایسنا، وی نزدیکی کارخانه را به دریا یک مزیت دانست و افزود: این مزیت خیلی خوبی است که کارخانه و معادن نزدیک به خلیج فارس است.

رئیس جمهور با بیان این مطلب که تمام توسعه‌هایی که نیاز به آب دارد، باید در اولویت قرار گیرد؛ گفت: باید به جنوب کشور توجه ویژه شود زیرا این نزدیکی به دریا کار ما را در صادرات خیلی راحت‌تر می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.