کد خبر: ۹۹۱۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
تعداد بازدید: ۴۷

ادعای نتانیاهو:پیروزی ما بر ایران چهره خاورمیانه را تغییر داد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ضیافت شام با رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که فرصت‌های تاریخی برای گسترش «توافق‌نامه‌های ابراهیم» وجود دارد.

ادعای نتانیاهو:پیروزی ما بر ایران چهره خاورمیانه را تغییر دادبه گزارش خبرداغ به نقل ازفارس، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بامداد سه‌شنبه مدعی شد که چهره منطقه غرب آسیا را تغییر داده است.

نتانیاهو در ضیافت شام با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفت: «من مراتب قدردانی و تحسین همه اسرائیلی‌ها را از رهبری ترامپ بر جهان آزاد ابراز می‌کنم. تیم‌های ما با هم یک تیم فوق‌العاده را تشکیل می‌دهند و ترامپ در حال شکل دادن به صلح در منطقه است».

شبکه «الجزیره» به نقل از وی گزارش داد: «من نامه‌ای را به رئیس جمهور ترامپ تقدیم می‌کنم که در آن پیشنهاد نامزدی او برای جایزه صلح نوبل را مطرح می‌کنم. رئیس جمهور ترامپ از آزادی انتخاب صحبت کرد».

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر ادعا کرد: «اگر ساکنان نوار غزه بخواهند آنجا را ترک کنند، می‌توانند این کار را انجام دهند و هر کسی که بخواهد می‌تواند بماند. فلسطینی‌ها می‌توانند خود را اداره کنند، اما نباید ما را تهدید کنند».

نتانیاهو در ادامه ادعاهای متوهمانه خود اظهار داشت: «ما می‌توانیم به صلحی گسترده در خاورمیانه دست یابیم که شامل همه همسایگان ما باشد. پیروزی ما بر ایران تاریخی بود و چهره خاورمیانه را تغییر داد. فرصت‌های تاریخی برای گسترش توافق‌نامه‌های ابراهیم وجود دارد».

طبق این گزارش، وی مدعی شد: «پیش از این ایران، سوریه را اداره می‌کرد و اکنون فرصتی برای دستیابی به ثبات و صلح وجود دارد».

نخست‌وزیر تل‌آویو در ادامه ادعاهای خود افزود: «همکاری مشترک ما با آمریکا علیه ایران به یک پیروزی تاریخی منجر شده است و ما باید اوضاع را زیر نظر داشته باشیم تا تهدید ایران تکرار نشود».

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.