کد خبر: ۹۹۰۷۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
تعداد بازدید: ۵۴۹

بیانیه وزارت علوم در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملی

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بیانیه‌ای حمله رژیم جنایتکار صهیونیستی به رسانه ملی را محکوم کرد.

بیانیه وزارت علوم در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملیبه گزارش خبرداغ به نقل ازبه ایسنا؛ به نقل از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در متن این بیانیه آمده است: حمله جنایتکارانه و ضدبشری رژیم صهیونیستی به رسانه ملی که منجر به شهادت و مجروحیت جمعی از اهالی رسانه و نیروهای امدادی، و نیز آسیب رسیدن به یکی از ساختمان های این مجموعه شد، اقدامی جنایتکارانه در جهت خاموش کردن صدای ملت ایران بود.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این اقدام رژیم سفّاک صهیونیستی، که بر اساس تمامی قواعد یک جنایت جنگی و نقضِ پروتکل های بین المللی محسوب می شود را محکوم کرده و آن را نتیجه ناتوانی این رژیم در صحنه واقعی نبرد می داند.

امید است اهالی رسانه ملی، مستحکم تر از قبل، رسالت اطلاع رسانی خود را پی گرفته و با پوششِ بیش از پیشِ تمام سلایق و افکار، در این نبرد تحمیلی، یاری رسان کشور و ملت باشند.

به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل و زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک دهها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد. این عملیات ادامه دارد.

انتهای پیام

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.