کد خبر: ۹۹۰۶۹۰
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
تعداد بازدید: ۵۲

بیانیه وزارت ارشاد در محکومیت حمله ارتش صهیونیستی به صدا و سیما

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیانیه‌ای حمله وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به سازمان صدا و سیما را محکوم کرد.

بیانیه وزارت ارشاد در محکومیت حمله ارتش صهیونیستی به صدا و سیمابه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ در این بیانیه آمده است: هدف قرار دادن خبرنگاران و شهید کردن اصحاب رسانه یکی پس از دیگری توسط رژیم سفاک صهیونیستی، این‌بار نه به جای غزه، بلکه در بحبوحه تجاوز آشکار رژیم به خاک پاک میهن‌مان رخ داده است؛ اقدامی که نقض آشکار اصول حقوق بین‌الملل و مغایر با تمامی کنوانسیون‌های مربوط به حفاظت از فعالان رسانه‌ای در شرایط جنگی است.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با محکوم‌کردن این اقدام، از خانم سحر امامی، مجری رسانه ملی که تا آخرین دقایق بر عهد حرفه‌ای خود اصرار ورزید تقدیر و تشکر می‌کند و تصریح دارد که این، نه فقط رویه ایشان، بلکه رویه صدها نفر از اصحاب رسانه‌ی درگیر در شرایط حساس کنونی کشور است. به همین دلیل است که چنین اقدامات خصمانه‌ای، نه‌تنها خللی در روند اطلاع‌رسانی و ایفای مسئولیت رسانه‌ها ایجاد نمی‌کند، بلکه بر عزم و اراده فعالان رسانه‌ای در انتقال واقعیت‌ها می‌افزاید.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن ابراز همبستگی با سازمان صداوسیما و خانواده رسانه‌ای کشور، اعلام می‌دارد که در کنار خبرنگاران، مستندسازان و فعالان رسانه‌ای می‌ایستد.

  •  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.