کد خبر: ۹۹۰۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
تعداد بازدید: ۱۸۱

حمله اسرائیل به یکی از مراکز وابسته به وزارت دفاع در شهر اصفهان/ حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است/ حمله به مرکز عرضه فرش

اکبر صالحی معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان گفت: خسارتی جزئی به ساختمان اطراف این محل هم وارد شده است.

حمله اسرائیل به یکی از مراکز وابسته به وزارت دفاع در شهر اصفهان/ حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است/ حمله به مرکز عرضه فرشبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ اکبر صالحی معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان، امروز یکشنبه ۲۵ خرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مراکز وابسته به وزارت دفاع در شهر اصفهان لحظات قبل مورد حمله قرار گرفت که هیچ تلفاتی تا این لحظه در بر نداشته، خسارات احتمالی در حال بررسی تیم‌های کارشناسی است.

بنا بر روایت ایسنا، وی افزود: ضمناً خسارتی جزئی به ساختمان اطراف این محل هم وارد شده است.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان ادامه داد: همچنین خبرهای مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است و چنین موردی صحت ندارد.

در همین حال خبرگزاری مهر گزارش داد که دقایقی پیش یکی از مراکز عرضه فرش در اصفهان، دوبار مورد مورد حمله اسرائیل قرار گرفت. بر اساس این گزارش نیروهای آتش نشانی و اورژانس اصفهان به محل حادثه اعزام شده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.