کد خبر: ۹۹۰۱۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۸
تعداد بازدید: ۱۱۴
در صورتی که رامین رضاییان قرارداد خود را با استقلال تمدید کند، شاهد جدایی دوباره مدافع جوان آبی‌پوشان خواهیم بود.

سرنوشت یک استقلالی در دست رامین رضاییانبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ سامان تورانیان مدافع راست جوانی که فصل پیش برای گذراندن خدمت سربازی خود راهی ملوان انزلی شد، حالا با پایان سربازی به واسطه قراردادی که با استقلال دارد بازیکن آبی‌پوشان است و باید به استقلال برگردد.

به گزارش ورزش سه، مدافع کناری جوان در شرایطی باید به استقلال برگردد که صالح حردانی یک فصل دیگر قرارداد دارد و ماندگار است و اگر رامین رضاییان هم قرارداد خود را تمدید کند، آنوقت فرصت زیادی برای بازی کردن به تورانیان نخواهد رسید.

در چنین شرایطی وضعیت تورانیان در استقلال به نوعی به رامین رضاییان گره خورده است. اگر رامین رضاییان قرارداد خود را با استقلال تمدید کند، احتمالا تورانیان دنبال راهی برای جدایی خواهد بود تا بار دیگر شاهد حضور او در تیم های دیگر باشیم.

مدافع راست جوان استقلالی‌ها فصل گذشته در ترکیب ملوان بازی های خوبی را به نمایش گذاشت و جزو ارکان موفقیت انزلی‌چی‌ها بود. او حالا باید با مسئولان باشگاه استقلال درباره آینده خود مشورت کند و تصمیم بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: