کد خبر: ۹۸۹۴۰۴
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۱
تعداد بازدید: ۳۸
مدافع چپ‌پای استقلال با حضور در تمرین امروز شایعه کنار گذاشتنش را تکذیب کرد.

تکذیب شایعه اخراج مدافع استقلال از تمریناتبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ بعد از آنکه دیدیه اندونگ هافبگ گابنی استقلال از سوی مجتبی جباری سرمربی تیم در اختیار باشگاه قرار داده شد، شایعاتی درباره مشکلات انضباطی ابوالفضل جلالی نیز مطرح شد.

به گزارش ورزش سه، در این خصوص گفته می‌شد که سرمربی استقلال ابوالفضل جلالی را هم به دلیل مسائل انضباطی قبل از بازی با نفت آبادان کنار گذاشته، اما این مسئله درست نیست.

جلالی امروز در محل تمرین استقلال حضور یافت و همپای سایر نفرات کار خود را جلو برد تا مشخص شود اخبار منتشر شده درباره او درست نیست و این بازیکن برای بازی با نفت آبادان در جام حذفی خود را آماده خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: