کد خبر: ۹۸۸۹۷۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
تعداد بازدید: ۲۲
سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری مردی به جرم گروگانگیری خبر داد و گفت: این متهم به خاطر دلار، همکار همسر خود را به گروگان گرفته بود.

مردی که همکار همسرش را گروگان گرفته بود، دستگیر شد/ جزئیاتبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ سرهنگ صادق ضرونی، سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: در پی تماس یکی از شهروندان و اعلام گزارش ربوده شدن همسر خود توسط فردی مجهول الهویه، پیگیری موضوع و دستگیری عامل این حرکت مجرمانه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

مهر نوشت: این مقام انتظامی در ادامه افزود: مأموران با مراجعه به محل کار خانم ربوده شده و با انجام بررسی‌های ویژه پلیسی متوجه شدند که فرد ربوده شده پس از اتمام زمان کاری خود به همراه همکار خود که صندوقدار رستوران بود از رستوران خارج شده که توسط شوهر همکار خود به مکانی نامعلوم منتقل شده است.

این مقام انتظامی اضافه کرد: مأموران با استفاده از شیوه‌های نوین پلیسی موفق به کشف مخفیگاه این متهم شدند و با کسب مجوز از مقام قضائی به محل مراجعه کردند و در عملیاتی ضربتی وارد مخفیگاه شدند و متهم را قصد درگیری با مأموران با سلاح سرد داشت، خلع سلاح و دستگیر کردند.

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت بیان کرد: شهروند ربوده شده از چنگ گروگان گیر، رها و مجرم به کلانتری منتقل شد و در بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کرده و اعلام کرد قصد دریافت دلار به ارزش تقریبی یک میلیارد ریال را داشته به برای همین همکار همسرش را ربوده است.

سرهنگ صادق ضرونی به شهروندان توصیه کرد: شهروندان توجه داشته باشند در صورت وقوع هرگونه عمل مجرمانه مانند خبری که ذکر شد در اولین فرصت سریعاً موضوع را به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: