کد خبر: ۹۸۸۸۸۸
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
تعداد بازدید: ۳۲
رئیس کل دادگستری استان سمنان گفت: متجاوز به عنف و اکراه بانوی جوان شاهرودی به دار مجازات آویخته و حکم اعدام وی اجرا شد.

حکم اعدام متجاوز به عنف در این شهر اجرا شدبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری رئیس کل دادگستری استان سمنان امروز ۲۱ اردیبهشت گفت: در پی اعلام شکایت بانوی جوان شاهرودی مبنی بر ارتکاب عمل شنیع تجاوز به عنف و اکراه توسط فردی، پرونده با دقت و سرعت تشکیل، مجرم شناسایی و دستگیر شد و روند رسیدگی قضایی پرونده ادامه پیدا کرد.

ایسنا نوشت: رئیس کل دادگستری استان افزود: مراحل تعقیب و رسیدگی پرونده با تائید حکم اعدام آن متجاوز از سوی یکی از شعب دیوان عالی کشور مورد تنفیذ قرار گرفت.

به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، عالی‌ترین مقام قضایی استان سمنان در ادامه تصریح کرد: پرونده مراحل و تشریفات قانونی لازم را طی کرد و در نهایت، محکوم علیه، به دار مجازات آویخته و اعدام شد.

اکبری خاطرنشان کرد: حفظ و تأمین امنیت پایدار جامعه خط قرمز دستگاه قضایی استان است و چنانچه از سوی مرتکبین در معرض آسیب قرار بگیرد با برخورد سریع، قاطعانه و عبرت آموز همراه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: