کد خبر: ۹۸۸۳۵۹
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
تعداد بازدید: ۹۰
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با تأکیدبر اینکه موارد تنبیه بدنی در مدارس از انگشتان دست کمتر است، گفت: آسیب بدنی به دانش‌آموزان اخراج در پی دارد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: موارد تنبیه بدنی در مدارس از انگشتان دست کمتر استبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛«علی فرهادی» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با ایلنا گفت: موارد تنبیه بدنی در مدارس بسیار کم و از تعداد انگشتان دست هم کمتر است. هرچند حتی یک مورد را هم زیاد می‌دانیم. اگر موردی باشد که خیلی جدی نباشد تذکر می‌دهیم. اگر جدی باشد اخراج می‌کنیم.

وی افزود: زیرا اعتقاد داریم روحیه دانش‌آموز به شدت در تنبیه بدنی آسیب می‌بیند و ممکن است منجر به ترک تحصیل و بازماندگی از تحصیل شود. ممکن است آسیب‌هایی ببیند که نتوان به‌راحتی آن‌ها را جبران کرد. البته تأکید می‌کنم تعداد این افراد به آن حد نیست که بتوانند نماینده معلمان باشند. این‌ها کسانی هستند که به اشتباه معلم شده‌اند و اگر ببینیم شدید برخورد می‌کنیم.

وی افزود: وقتی بدن دانش آموز مورد ضرب و شتم معلم قرار بگیرد. ما به این تنبیه بدنی می‌گوییم. معلم حق دارد تذکر بدهد، به اولیا شرایط دانش‌آموز را گوشزد کند حق دارد برای دانش‌آموز تکلیف و توصیه داشته باشد اما حق ندارد او را بزند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش این سؤال را که تنبیه بدنی دانش آموز مجازات اخراج دارد؟ پاسخ داد: بله؛ اگر دانش‌آموز بیاید و اعتراض کند و ناشی از آن تنبیه آسیب دیده باشد، فرد خاطی را اخراج می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: