کد خبر: ۹۸۸۱۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰
تعداد بازدید: ۳۴
دبیر اجرایی خانه کارگر هرمزگان گفت: سه کارگر زن در جریان انفجار بندر شهید رجایی، فوت شده‌اند.

فوت سه کارگر خانم در انفجار بندرعباس/ یک کارگر زن مفقود است/ خانواده‌های رانندگانِ مفقود همچنان سرگردان هستندبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛«اسماعیل حاجی‌زاده» دبیر اجرایی خانه کارگر استان هرمزگان در ارتباط با آمار فوت کارگران در جریان انفجار اسکله شهید رجاییِ بندرعباس گفت: طبق آماری که ما در خانه کارگر به دست آورده‌ایم، تاکنون سه کارگر زن در انفجار فوت شده‌اند و یک کارگر زن نیز همچنان مفقود است.

ایلنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه خانم‌های زیادی در سایت‌های مختلف اسکله‌ی شهید رجایی مشغول به کار بوده‌اند، گفت: همچنان خانواده‌های بسیاری مراجعه می‌کنند که دختران‌شان گم شده لذا احتمال افزایش تعداد زنان کارگر فوت شده وجود دارد.

حاجی‌زاده افزود: رانندگان بسیاری نیز از شهرستان‌های دیگر در بخش تخلیه و بارگیری اسکله مشغول به کار بوده‌اند که تعدادی از آن‌ها بین مفقودین هستند و خانواده‌هایشان در اسکله سرگردان‌اند و دربدر دنبال فرزندان‌شان می‌گردند.

دبیر اجرایی خانه کارگر هرمزگان با تاکید بر اینکه نود و نه درصد فوتی‌های انفجار شهید رجایی کارگر بوده‌اند، گفت: صبح امروز (هشتم اردیبهشت) نشستی با مدیران اداره کار و تامین اجتماعی داشتیم؛ قرار شد تقسیم کار صورت بگیرد و خانه کارگر با تمام توان اجرایی خود به نهادهایی مانند آتش‌نشانی و هلال احمر کمک کند و در امر اسکان خانواده‌های کارگران فوت شده یا مفقودی یاری رساند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: