کد خبر: ۹۸۸۰۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
تعداد بازدید: ۷۶
رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد که نباید خدمات درمانی تأمین اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود شود.

پژمان‌فر: نباید خدمات درمانی تامین اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود شودبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا، در نامه حجت الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود به مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی آمده است:

اخیر در شکوائیه‌ای به کمیسیون اصل نود واصل شده است، مبنی بر اینکه بعد از درگذشت احدی از مشترکین ذینفع تامین اجتماعی، بلافاصله حساب بانکی متوفی و ارائه خدمات بیمه درمانی همسر متوفی مسدود می شود در حالی که ممکن است همسر متوفی درگیر بیماری‌هایی بوده و تحت پوشش بیمه، درمان و داروهای مربوطه را تامین نماید لذا انسداد آنی و یکباره خدمات درمانی عملا مشکلات عدیده ای را به بازماندگان مستمری بگیر تحمیل می‌نماید.

خواهشمند است دستور فرمائید ضمن بررسی دقیق موضوع، در صورت امکان راه‌حلی که «انسداد فوری خدمات بیمه درمانی» را چاره نماید، تدبیر گردد.

انتهای پیام 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: