کد خبر: ۹۸۷۸۹۵
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
تعداد بازدید: ۳۰
اقدام وزیر آموزش و پرورش در خصوص بستن تفاهمنامه با نیروی انتظامی واکنش‌های منفی زیادی را به همراه داشته، برخی نگران از امنیتی کردن فضای مدرسه و برخی از دخالت نیروهای نظامی در امر اجتماعی و فردی دانش‌آموزان احساس خطر کرده‌اند.

حمایت روزنامه اعتماد از تفاهم‌نامه پلیس با وزارت آموزش و پرورش/ اقدام وزیر قابل تحسین استبه گزارش خبرداغ به نقل ازروزنامه اعتماد نوشت: از منظر پدیدارشناسی اقدام وزیر محترم قابل تحسین است، چراکه شرط لازم برای پیشبرد آموزش در مدرسه وجود امنیت اجتماعی است. در واقع کارکرد اصلی نیروی انتظامی، حفاظت است. 

به نظر نمی‌رسد که این تفاهمنامه حاکی از آن باشد که نیروی پلیس در مدرسه باشد، بلکه همچنانکه رسالت پلیس حفظ جان و مال مردم است پس پلیس باید بر مدرسه باشد و این تفاهمنامه نویدبخش این باشد که حوادث ناگواری که برای دانشجوی دانشگاه تهران و بسیاری از دانش‌آموزانی که مورد خفت‌گیری تبهکاران واقع می‌شوند، تکرار نشود. 

چتر حفاظتی و حمایتی نیروی انتظامی از دانش‌آموزان در خیابان از حقوق اولیه شهروندان است که به فراموشی سپرده شده و نگاه بدنه اجتماع را نسبت به پلیس بدبین و ناکارآمد جلوه می‌دهد، اما با وجود قوانین و نقش و وظایف پلیس در حفظ امنیت جامعه نگاه هوشمندانه وزیر در بازاندیشی قوانین در قالب تفاهمنامه قابل تقدیر است.

امروزه معنا بخشیدن به این مفاهیم (امنیت- حفاظت- مراقبت) در گروی ایجاد این گفتمان است که قدرت در مدرسه است و سلاح اندیشه (قلم) بر سلاح پلیس (تفنگ) غالب است پس جای نگرانی نیست. نگرانی در آن است که آموزش و پرورش نمی‌داند که کجا می‌خواهیم برویم؟ چگونه می‌خواهیم برویم؟ و از همه مهم‌تر با چه کسانی باید برویم؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: