کد خبر: ۹۸۷۵۰۵
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲
تعداد بازدید: ۴۷
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کلیات طرح ساماندهی اتباع خارجی در کمیسیون امنیت ملی مجلس به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

تا مدتی پیش مسئولین قائل به مذاکره نبودند؛ چه شد که مذاکرات عمان آغاز شد؟/ کلیات طرح ساماندهی اتباع خارجی در کمیسیون امنیت ملی مجلس تصویب شدبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر سه شنبه در محل کمیسیون و با حضور اعضا برگزار شد.

بنابر روایت مهر، وی ادامه داد: دستورکار اول بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به پروتکل‌های اول و دوم الحاقی به کنوانسیون‌های ژنو مصوب ۱۹۷۷ بود که بعد از بررسی، این لایحه به کمیته مربوطه یعنی کمیته روابط خارجی جهت بررسی بیشتر ارجاع شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دستور کار دوم بررسی طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت و ساماندهی اتباع خارجی بود که کلیات این طرح بعد از بحث و بررسی مفصل در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، به تصویب اعضای کمیسیون رسید و ان‌شاءالله در جلسات آینده جزئیات آن هم بررسی خواهد شد.

نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه، گفت: همچنین اخیراً اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار کردند و نظرات، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خودشان را در ارتباط با مسائل مختلف کشور با وی در میان گذاشتند.

او درباره مذاکرات ایران و آمریکا هم گفت: شبهاتی در کشور درباره مذاکرات مطرح می‌شود مبنی بر اینکه تا همین چند وقت پیش مسئولین کشور قائل به مذاکره با آمریکایی‌ها نبودند و آن را رد می‌کردند و این سوال یا شبهه پیش آمده که چه شد ما مذاکره کردیم. یعنی این سوال پیش آمده که در شرایطی که مسئولین مختلف بر این نکته تاکید داشتند که مذاکره با آمریکایی‌ها شرافتمندانه نیست، چرا ما امروز مذاکره کردیم؟

رضایی توضیح داد: در پاسخ به این شبهات باید بگویم که شرایط به نفع ما تغییر کرد و عوض شد و شرایط با شرایط قبل متفاوت شد. آمریکایی‌ها عقب‌نشینی کردند، تغییر موضع دادند و از برخی از مطالبی که پیش از این مطرح می‌کردند، عقب نشینی کردند و تغییر موضع دادند، لذا ما هم بر اساس اصول عزت، حکمت و مصلحت قائل و حاضر شدیم که با آنها به صورت غیر مستقیم مذاکره کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: