کد خبر: ۹۸۷۴۴۰
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
تعداد بازدید: ۱۲۶
عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح طلب درمورد مذاکرات بین ایران و آمریکا در عمان، گفت: شواهد نشان می‌دهد که اراده طرفین، حل و فصل اختلافات و کاهش تنش است؛ در این میان فقط برخی عوامل داخلی و یا خارجی می‌تواند روند مذاکرات را مختل کند و برخی تندروها در داخل کشور از یک سو و رژیم صهیونیستی از سوی دیگر مترصد ایجاد اختلال در روند مذاکرات هستند.

تحلیل عباس عبدی از دور اول مذاکرات/ شواهد نشان می‌دهد که اراده ایران و آمریکا، حل و فصل اختلافات و کاهش تنش است/ مذاکره برای مذاکره به زیان ایران استبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛«عباس عبدی» فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت‌وگویی با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان، اظهار داشت: اعتقاد دارم که دیر یا زود باید تصمیم مقتضی، اتخاذ و گفت‌وگوهای میان دو کشور آغاز می‌شد.

بنا بر روایت ایرنا، وی با تاکید بر اینکه هیچ جامعه‌ای نمی‌تواند از یک سو درگیر تنش باشد و از سوی دیگر رشد و توسعه قابل قبولی داشته باشد، گفت: سال هاست که کشور با مشکلاتی مواجه است نیز تحت تاثیر اختلافات و مسایل روابط بین الملل قرار گرفته است.

عبدی افزود: شواهد نشان می‌دهد که اراده طرفین، حل و فصل اختلافات و کاهش تنش است؛ در این میان فقط برخی عوامل داخلی و یا خارجی می‌تواند روند مذاکرات را مختل کند و برخی تندروها در داخل کشور از یک سو و رژیم صهیونیستی از سوی دیگر مترصد ایجاد اختلال در روند مذاکرات هستند.

این فعال سیاسی دور اول مذاکرات میان ایران و آمریکا را مهم ارزیابی و تاکید کرد: به نظر می‌رسد که به نوعی توافق درباره دستور ادامه مذاکرات دست پیدا کرده ایم که اگر این تحلیل درست باشد، برداشتن گام‌های بعدی ساده‌تر خواهد بود.

وی بیان داشت: با مذاکره غیر مستقیم برای دستیابی به توافق درباره چارچوب بحث مخالف نیستم و برداشت من از منع گفت‌وگوی مستقیم از جانب ایران نیز شامل بخش اول و رسیدن به توافق درباره چارچوب و موضوعات گفت‌وگو است.

عبدی کوتاه شدن زمان مذاکرات را پیشنهاد و تاکید کرد: مذاکره برای مذاکره به زیان ایران است. بعلاوه توافق تاکتیکی نیز قطعا با شکست مواجه خواهد شد؛ توافق تاکتیکی دردی از ایران درمان نمی‌کند و بیشتر به نفع ترامپ است.
این فعال سیاسی در پایان پیش بینی کرد که اگر درباره چارچوب گفت‌وگوها، توافق حاصل شود بدون تردید گفت‌وگوها به طرق دیگر هم احتمالا ادامه خواهد یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: