کد خبر: ۹۸۷۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
تعداد بازدید: ۱۹۵
در انتهای فصل قرارداد ۱۲ بازیکن پرسپولیس با این تیم به اتمام خواهد رسید.

۱۲ بازیکن در خطر کنار گذاشتن از پرسپولیسبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ در حالی به پایان فصل بیست و چهارم لیگ برتر نزدیک می‌شویم که از بین ۱۹ بازیکن بزرگسال پرسپولیس، ۱۲ بازیکن قراردادشان با این تیم به اتمام می‌رسد. نکته جالب اینکه همه این نفرات بازیکنان بالای ۳۰ سال هستند که میانگین سنی تیم پرسپولیس را بالاتر بردند.

این بازیکنان شامل چهار کاپیتان این تیم می‌شوند که وحید امیری با ۳۷ سال مسن‌ترین بازیکن تیم پرسپولیس محسوب می‌شود. همچنین عیسی آل‌کثیر و سروش رفیعی دو بازیکن ۳۵ ساله تیم پرسپولیس هستند که بعد از امیری مسن‌ترین بازیکنان این تیم به حساب می‌آیند.

بر اساس قوانین لیگ برتر ایران، پرسپولیس امکان خرید ۷ سهمیه لیگ برتری را خواهد داشت و همچنین ۶ بازیکن خارجی را هم می‌تواند به خدمت بگیرد که باید یکی از آنها آسیایی باشد. همچنین قرمزها میتوانند ۲۰ بازیکن بزرگسال را در فهرست خود ثبت و دو بازیکن زیر بیست و پنج ساله را به لیست خود اضافه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: