کد خبر: ۹۸۶۳۷۳
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
تعداد بازدید: ۸۷
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اگر آمریکایی‌ها بخواهند از موضع ارباب و رعیتی و تحکّم با ایران برخورد کنند، قطعا پاسخ نخواهند گرفت چراکه ایران یک کشور قدرتمند و باعزت است و تحت تاثیر بلوف‌های ترامپ قرار نخواهد گرفت.

هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به آمریکا/ ایران تحت تاثیر بلوف‌های ترامپ قرار نخواهد گرفتبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، امروز، ۲۶ اسفند در جمع برخی فعالان فرهنگی شمال‌غرب شیراز با اشاره به موضوع مذاکره ایران و آمریکا، گفت: ایران دارای یک منطق قوی گفتمانی است و به همین دلیل از مذاکره با آمریکا و دیگر کشورها هراسی ندارد اما مذاکره با رعایت آداب و شرایط آن امکان‌پذیر است.

بنابر روایت ایسنا، وی با اشاره به بدعهدی‌های مکرر آمریکا، گفت: سابقه آمریکا در مقاطع مختلف نشان داده است، این کشور به عهد خود در مذاکرات وفا نمی‌کند که نمونه کامل آن در پاره کردن قرارداد برجام به همگان ثابت شده است اما با تمام این خُلف وعده‌ها باز هم ایران ترسی از مذاکره ندارد.

عزیزی به ملزومات مذاکره نیز اشاره کرد و افزود: اگر آمریکایی‌ها بخواهند از موضع ارباب و رعیتی و تحکّم با ایران برخورد کنند، قطعا پاسخ نخواهند گرفت چراکه ایران یک کشور قدرتمند و باعزت است و تحت تاثیر بلوف‌های ترامپ قرار نخواهد گرفت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران طبق سه اصل عزت، حکمت و مصلحت، سیاست خارجی خود را دنبال می‌کند و در موضوع مذاکره با آمریکا نیز منطبق با سیاست‌های اصلی نظام جلو خواهد رفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: