کد خبر: ۹۸۵۳۸۱
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
تعداد بازدید: ۷۱
نیکزاد با بیان اینکه سال گذشته سقفی برای خرید و شمول کالا برگ در نظر گرفته شده بود که امسال هیچ محدودیتی وجود ندارد، گفت: سال گذشته مبلغ کالا برگ‌ها ۲۲۰ هزار تومان بود که امسال بیش از دو برابر شده است.

خبر خوش اقتصادی برای ۷ دهک جامعه از زبان نایب رئیس مجلسبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ علی نیکزاد  در جمع خبرنگاران از تصویب شارژ کالا برگ الکترونیکی برای دهک‌های یک الی هفت جامعه خبر داد و ابراز کرد: این کالا برگ‌های الکترونیک ویژه ماه رمضان و همچنین فرا رسیدن سال نو شارژ می‌شود.

به روایت مهر، وی با بیان اینکه این طرح با موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی با برداشت از صندوق توسعه ملی اجرایی می‌شود، افزود: برای سه دهک کمتر برخوردار جامعه میزان این کالا برگ‌ها ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر است.

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه قیمت این کالا برگ‌ها برای دهک‌های چهار تا هفت ۳۵۰ هزار تومان است، تاکید کرد: دهم اسفند ماه این کالابرگ‌ها برای مرحله اول شارژ خواهند شد و مردم می‌توانند ۱۱ قلم کالا را با آن تهیه کنند.

نیکزاد با بیان اینکه سال گذشته سقفی برای خرید و شمول کالا برگ در نظر گرفته شده بود که امسال هیچ محدودیتی وجود ندارد، گفت: سال گذشته مبلغ کالا برگ‌ها ۲۲۰ هزار تومان بود که امسال بیش از دو ابر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: