کد خبر: ۹۸۵۳۳۲
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
تعداد بازدید: ۱۰۴
مدارس و دانشگاه‌ها تا پایان هفته در مازندران غیرحضوری شدند. ادارات دولتی و بانک‌ها باز هستند. هرگونه تصمیمی در ستاد انرژی گرفته می‌شود.

مدارس این استان تا پایان هفته تعطیل شدبه گزارش خبرداغ به نقل از تسنیم، عیسی قاسمی طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران در جمع خبرنگاران با اشاره به تصویب کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان اظهار داشت: کلیه مراکز آموزشی مدارس، دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌های دولتی و خصوصی تا پایان هفته به صورت غیرحضوری ‎فعالیت دارند.

وی گفت: براساس تصمیمات ادارات دولتی و بانک‌ها امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ باز هستند. ‎

عیسی قاسمی طوسی تصریح کرد: تداوم سرمای هوا را داریم و با پیش‌بینی استمرار بارندگی و بارش برف با تصویب کارگروه مدیریت مصرف انرژی به ریاست استاندار مازندران، کلیه مراکز آموزشی شامل مدارس، دانشگاه‌ها تا پایان هفته به صورت غیرحضوری ‎فعالیت می‌کنند و مدیران مدارس و معلمان لازم است هماهنگی لازم را با خانواده‌ها داشته باشند.

وی تاکید کرد: ادارات دولتی و بانک‌ها  پنجم اسفندماه باز هستند و خدمات حضوری ارائه می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت: تغییر ساعت کاری ادارات یا تعطیلی احتمالی پس از تصویب در کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان تعیین می‌شود و از طریق استانداری و رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: