کد خبر: ۹۸۵۰۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
تعداد بازدید: ۱۵۳
نماینده تهران با بیان اینکه حدود ۳۰ تن از نمایندگان طرح سوال از وزیر اقتصاد را امضا کرده‌اند، گفت: محور این سوال درباره اصرار وزیر اقتصاد بر پیوستن به «FATF» است.

امضای ۳۰ نماینده مجلس پای طرح سوال از وزیر اقتصاد/ نماینده تندرو از پاسخ همتی درباره FATF قانع نشد/ دشمن خواستار پیوستن ما به «FATF» استبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ کامران غضنفری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، از طرح سوال خود از عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و امور دارایی درباره پیوستن به «FATF» خبر داد.

وی در گفتگو با تسنیم، با بیان اینکه حدود ۳۰ تن از نمایندگان طرح سوال از وزیر اقتصاد را امضا کرده‌اند، گفت: محور این سوال درباره اصرار  وزیر اقتصاد بر پیوستن به «FATF» است این در حالی است که آمریکا و اسرائیل متمایل به پذیرفتن «FATF» از سوی ایران هستند.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس اضافه کرد: لذا سوال این است در حالی که دشمن خواستار این است ما به «FATF» بپیوندیم چرا ایشان به دنبال خواست دشمن است.

وی بیان کرد: پیوستن به «FATF» مضرات و خسارت‌های زیادی برای کشور ما دارد و پذیرفتن آن هیچ مشکلی از مشکلات اقتصادی کشور را حل نمی‌کند.

غضنفری اظهار کرد: آقای همتی وزیر اقتصاد برای پاسخگویی درباره محور سوال در کمیسیون اقتصادی حضور یافت و توضیحاتی ارائه کرد اما جواب‌های وی برای بنده و برخی از سوال کنندگان قانع کننده نبود.

نماینده تهران گفت: بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس وزیر اقتصاد باید برای ارائه توضیحات به جلسه علنی بیاید و پیرامون محورهای سوال پاسخ دهد.

لازم به ذکر است که سوال کامران غضنفری، نماینده تهران از عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد مبنی بر اینکه دلیل شما برای پذیرش FATF چیست؟ اعلام وصول شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: