کد خبر: ۹۸۴۸۳۶
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
تعداد بازدید: ۱۳۴
سخنگوی وزارت امورخارجه چین از ژاپن و آمریکا خواست تا به اصل چین واحد پایبند باشند و دست از دخالت در امور داخلی این کشور بردارند.

پکن: ژاپن و آمریکا دخالت در امور داخلی چین را متوقف کنندبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ «گوئو جیاکون» سخنگوی وزارت خارجه چین روز پنجشنبه و در یک نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا دیدار بین وزرای دفاع ژاپن و ایالات متحده در توکیو در اواخر ماه مارس که شامل مسئله تایوان است، بر سفر برنامه‌ریزی شده وزیر امورخارجه چین به ژاپن تأثیر خواهد گذاشت یا خیر؟ تاکید کرد که موضوع تایوان یک مساله منحصرا داخلی چین است.

به گزارش ایسنا، او گفت: ما از آمریکا و ژاپن می‌خواهیم به اصل چین واحد و تعهدات خود پایبند باشند و فورا از مداخله در امور داخلی چین و دستکاری در مسائل مرتبط با چین دست بردارند.

به نوشته گلوبال تایمز، ایالات متحده و ژاپن اخیراً بیانیه مشترکی صادر و آشکارا در امور داخلی چین در رابطه با مساله تایوان مداخله کردند. پکن با ابراز نارضایتی شدید از واشنگتن و توکیو به‌طور رسمی از این موضوع شکایت کرده است.

گوئو افزود: مسئله تایوان صرفاً یک موضوع داخلی چین و هسته اصلی منافع چین است که هیچ دخالت خارجی را تحمل نمی‌کند.

سخنگوی وزارت امورخارجه چین یادآور شد: دولت‌های آمریکا و ژاپن هر ۲ تعهدات جدی در قبال مساله تایوان به چین داده‌اند و به‌ویژه ژاپن که مسئولیت بزرگ تاریخی تهاجم و حاکمیت استعماری خود بر منطقه تایوان را بر عهده دارد، باید بیش از پیش مراقب گفتار و عملکرد خود در مورد این موضوع باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: