کد خبر: ۹۸۴۷۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
تعداد بازدید: ۷۷
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان گفت: طی یک عملیات منسجم و پیچیده اطلاعاتی از سوی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان کرمان و با همکاری پلیس آگاهی، یک جوان سیرجانی از چنگال آدم ربایان آزاد شد.

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ مجتبی قدیمی امروز ۲۴ بهمن ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هفتم دی ماه سال جاری یک جوان از جلوی منزلش در سیرجان توسط تعدادی اشرار مسلح مورد ربایش قرار گرفت.

وی اعلام کرد: آدم‌ربایان بلافاصله این جوان را به استان سیستان و بلوچستان منتقل کردند.

بنابر گزارش ایسنا، دادستان سیرجان گفت: آدم‌ربایان که با هدف اخاذی اقدام به این کار و طی تماس با خانواده وی تقاضای دریافت پول کرده بودند.

نجات یک جوان از چنگال آدم‌ربایان در استان کرمان/ عکس

قدیمی بیان کرد: پس از انجام اقدامات اطلاعاتی، عامل اصلی ربایش طی چند روز گذشته در یک عملیات غافلگیرانه توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) و پلیس آگاهی دستگیر شد و نهایتا با همکاری مشترک اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان و همچنین همکاری سران طوایف و ریش سفیدان محلی، محل اختفای فرد گروگان شده شناسایی و او از چنگال آدم‌ربایان آزاد و در صحت و سلامت به سیرجان منتقل و تحویل خانواده‌اش شد.

دادستان سیرجان در پایان از اقدامات و مجاهدت‌های خاموش سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در تحقق امنیت پایدار در کشور تشکر و قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: