کد خبر: ۹۸۴۶۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱
تعداد بازدید: ۱۳۱
وزیر ورزش و جوانان دستور داد بازی‌های دو تیم پرسپولیس و استقلال در لیگ به میزبانی ورزشگاه آزادی برگزار شود.

وزیر ورزش پرسپولیس و استقلال را به آزادی بردبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ بعد از بازگشایی مجدد ورزشگاه آزادی، مسئولان این ورزشگاه اعلام کرده بودند که صرفا بازی‌های مهم و ملی در این ورزشگاه برگزار می‌شود و به خاطر این موضوع استقلال و پرسپولیس نمی‌توانند در همه بازی‌ها از رقبای خود در ورزشگاه آزادی میزبانی کنند.

حالا با توجه به حساسیت لیگ ‌و نیاز دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به استفاده کامل از شرایط میزبانی، وزیر ورزش و جوانان دستور داد بازی‌های این دو تیم در ورزشگاه آزادی برگزار شود.

این در حالی است که طبق دستور احمد دنیامالی، بازسازی دیگر بخش‌های ورزشگاه آزادی، طبق جدول زمان‌بندی پیش خواهد رفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: