کد خبر: ۹۸۴۴۹۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱
تعداد بازدید: ۱۶۹
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کرد:هموطنان از سفرهای غیر ضروری اجتناب کنند.

هشدار نارنجی هواشناسی؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزیدبه گزارش خبرداغ به نقل ازمهر، ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: ما روز گذشته ابلاغیه‌ای را برای مدیران کل مدیریت بحران استان‌های تحت تأثیر بحران صادر کردیم و تاکید داشتیم که نسبت به نظارت بر آمادگی دستگاه‌های وظیفه مند در این حوزه اقدامات لازم را انجام دهند و توان لجستیکی و توان ماشین آلاتی این سازمان‌ها را هم نظارت کنند از طرفی هم تاکید شده که نسبت به مسدود کردن جاده‌ها و مسیرهایی که احتمال خطر هست انجام دهند. در گردنه‌های پرخطر نیز پایداری شبکه‌ها بررسی شود و اطمینان حاصل کنند خدماتی که می‌دهند پایدار هست. عزیزان در هلال احمر هم مقرر شده در نقاطی که احتمال خطر است مستقر شوند.

وی گفت: براساس دستور وزیر کشور اولویت برای حفظ ایمنی هموطنان در نظر گرفته شده است به دلیل اینکه آخر هفته است خواهش ما از مردم این هست که سفرها را به تأخیر بیندازند یا با تجهیزات لازم سفرها را انجام دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: