کد خبر: ۹۸۴۲۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
تعداد بازدید: ۱۳۰
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از برگزاری نشست سران قوا در آستانه چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

برگزاری نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان/ موضوع این نشست مهم چیست؟به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در گفتگویی اعلام کرد: امروز به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که رمز پیروزی‌اش وحدت بود، نمادی از حرکت سه قوه را تنظیم کردیم تا سران سه قوه به اتفاق مجموعه اعضای هیئت دولت، شورای عالی قضائی و رؤسای کمیسیون‌ها و هیئت رئیسه مجلس ساعاتی کنار هم بنشینند و برای حل مشکلات مردم صحبت و همدلی کنند.

بنابر روایت مهر، وی افزود: ان‌شاءالله این جلسه نشانه‌ای باشد از اینکه ما اختلافات را کنار گذاشتیم و گرفتاری‌های مردم را می‌خواهیم حل کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: