کد خبر: ۹۸۴۰۸۱
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱
تعداد بازدید: ۱۲۵
فرستاده رئیس‌جمهور آمریکا گفت که مصر و اردن بعد از مخالفت با ایده استقبال از فلسطینی­‌ها در خاک خود، باید گزینه جایگزینی را ارائه کنند.

فرستاده ترامپ: مصر و اردن جایگزینی برای امتناع از پذیرش فلسطینی­‌ها ارائه کنندبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ «آدام بوهلر» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در امور «گروگان­‌ها» گفته است: فکر می­‌کنم مصر و اردن بعد از مخالفت با ایده استقبال از فلسطینی­‌ها در خاک خود، باید گزینه جایگزینی را ارائه کنند.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی، بوهلر گفت: مصر و اردن باید راه­‌حلی را که از نظر خودشان بهتر بوده و در عمل قابل اجراست، ارائه دهند.

او افزود: ترامپ گزینه­‌ای را که برای مصر و اردن مناسب می­‌داند، پیشنهاد کرد اما از گزینه‌­های دیگر نیز استقبال می‌­کند.

ترامپ چند روز قبل گفت که تمایل به «پاکسازی نوار غزه» دارد و از «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر و نیز «عبدالله دوم» پادشاه اردن درخواست خواهد کرد اجازه دهند ۱.۵ میلیون فلسطینی از غزه وارد خاک مصر و اردن شوند.

در مقابل السیسی و عبدالله دوم این درخواست را رد کردند.

رئیس‌جمهور مصر چهارشنبه در کنفرانس مطبوعاتی این درخواست را ظلمی توصیف کرد که کشورش در آن مشارکت نمی­‌کند.

السیسی گفت: هرگز امکان ندارد از اصول و مواضع تاریخی مصر درباره مساله فلسطین دست بکشیم.

او تاکید کرد: راه­‌حل تشکیل کشور فلسطین با تمامی حقوق تاریخی آن بر اساس مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ و پایتختی قدس شرقی است.

پادشاه اردن نیز چهارشنبه بر موضع قاطعانه کشور خود مبنی بر ضرورت ماندن فلسطینی‌ها در سرزمینشان تاکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: