کد خبر: ۹۸۳۶۷۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶
تعداد بازدید: ۸۵
سرچکو کاتانچ به همکاری با فدراسیون فوتبال ازبکستان پایان داد.

گربه سیاه فوتبال ایران رفتبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ سرچکو کاتانچ، سرمربی تیم ملی ازبکستان، به دلیل مشکلات جسمی تصمیم به فسخ قراردادش با فدراسیون فوتبال ازبکستان گرفت. سرمربی اسلوونیایی با اظهار تاسف از شرایط موجود خاطرنشان کرد که در شرایط فعلی نمی‌تواند وظایفش را به صورت کامل و حرفه‌ای انجام دهد. او از حمایت‌های همیشگی فدراسیون فوتبال ازبکستان قدردانی و برای تیم ملی این کشور در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ آرزوی موفقیت کرد.

به نقل از ایسنا، فدراسیون فوتبال ازبکستان نیز به نوبه خود از سرچکو کاتانچ به دلیل تلاش در سمت سرمربیگری این تیم تشکر کرد. فدراسیون ازبکستان ابراز امیدواری کرد او به‌زودی سلامتی‌اش را بازیابد و با موفقیت به دوران مربیگری خود ادامه دهد.

قرارداد فدراسیون فوتبال ازبکستان و سرچکو کاتانچ به صورت دوستانه فسخ شد. فدراسیون فوتبال ازبکستان در حال انتخاب سرمربی جدید است.

کاتانچ در دیدار رفت ازبکستان و ایران نیز روی نیمکت تیمش حضور نداشت. آن مسابقه با تساوی بدون گل به پایان رسید. دیدار برگشت تیم‌های ملی فوتبال ایران و ازبکستان پنجم فروردین ۱۴۰۴ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: