کد خبر: ۹۸۳۶۱۹
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵
تعداد بازدید: ۱۷۳
ژاله (شوکت) علو که در اولین روزی های دیماه درگذشت یکی از هنرمندان محبوب سینما، تئاتر و تلویزیون ایران بود. علو صداپیشه ای بی نظیر بود و از جوانی شعر می سرود. او از برگزیدگان هشتمین همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۹ بود.

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ در ادامه تصویری کمتر دیده شده از «مریم معترف و ژاله علو» را در سال ۱۳۹۷ مشاهده می کنید.

براساس گزارش فرادید، ژاله علو، هنرمند پیشکسوت سینما، تئاتر و رادیو ایران، در سن ۹۷ سالگی در سوم دی ۱۴۰۳ درگذشت. او که به عنوان بازیگر، صداپیشه و گوینده شناخته می‌شد، با نقش‌های ماندگاری مانند خاله لیلا در سریال «روزی روزگاری» در یادها ماند.

 

«مریم معترف و ژاله علو»؛ سال ۱۳۹۷/ عکس

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: