کد خبر: ۹۸۳۵۳۶
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
تعداد بازدید: ۱۲۶
ناصر ملک مطیعی، بازیگر و کارگردان سینمای ایران، در دهه ۳۰ شمسی با بازی در فیلم‌هایی مانند "بازگشت به زندگی" (۱۳۳۶)، "عروس فراری" (۱۳۳۷)، و "طلسم شکسته" (۱۳۳۷) به شهرت رسید.

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ او در این دهه به عنوان یکی از جوان اول‌های سینمای ایران شناخته می‌شد و با بازی در نقش‌های متنوع، از جمله در فیلم‌های "دشمن زن" (۱۳۳۷) و "دوقلوها" (۱۳۳۸)، محبوبیت زیادی کسب کرد.

براساس گزارش فرادید، ملک مطیعی همچنین در فیلم‌هایی مثل "اول هیکل" (۱۳۳۹) و "عمو نوروز" (۱۳۴۰) به نمایش گذاشت که بر غنای زندگی هنری او در این دهه افزود.

«ناصر ملک مطیعی» در خیابان های تهران؛ دهه ۳۰/ عکس

«ناصر ملک مطیعی» در خیابان های تهران؛ دهه ۳۰/ عکس

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: