کد خبر: ۹۸۳۱۳۳
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
تعداد بازدید: ۸۰
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با چند گزینه اصلی خود به بن بست رسید و سرخپوشان امروز به دنبال یک گزینه جدید خواهند بود.

21رونمایی از آخرین گزینه پرسپولیس؛ مربی منچستریونایتد روز بعد از جدایی گاریدو از پرسپولیس، انتخاب سرمربی جدید به یک معضل بزرگ برای مدیران این باشگاه تبدیل شده است. درویش دو روز پیش اعلام کرد یک مربی اروپایی و یک مربی اهل آمریکای جنوبی گزینه‌های نهایی برای جانشینی گاریدو هستند که هر دو گزینه شب گذشته کنسل شد!

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ والتر ماتزاری ایتالیایی و تاتا مارتینو آرژانتینی دو گزینه‌ای بودند که درویش امیدوار بود تا روز گذشته یکی از آنها را به‌عنوان سرمربی انتخاب کند، اما مذاکره با هر دو گزینه به دلیل رقم بالای پیشنهادی و مسائل دیگر به بن بست خورد تا مدیرعامل پرسپولیس حالا به شدت برای انتخاب سرمربی جدید تحت فشار باشد.

باشگاه پرسپولیس که شب شلوغی را پشت سر گذاشت، پس از منتفی شدن حضور این دو مربی بلافاصله سراغ مذاکره مجدد با یولین استیفان فرانسوی رفت که ظاهراً این تلاش هم فایده‌ای نداشته و مذاکره با این مربی هم راه به جایی نبرده است. اتفاقاتی که باعث شده درویش امروز سراغ روی فاریای پرتغالی برود و مذاکره با این مربی تقریباً آخرین امید سرخ‌ها برای انتخاب زودهنگام سرمربی است.

روی فاریا سابقه چندین سال دستیاری مورینیو در تیم‌های رئال مادرید، چلسی و منچستر یونایتد را دارد و شنیده می‌شود امروز مذاکرات با او به صورت جدی انجام خواهد شد.

این اتفاقات در حالی رخ داده که پرسپولیس جمعه هفته جاری در دیدار سوپرجام  باید به مصاف سپاهان برود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: