کد خبر: ۹۸۲۷۷۵
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
تعداد بازدید: ۸۰
باشگاه آویسپا فوکوئوکای ژاپن قرارداد مهاجم ایرانی‌اش را برای یک فصل تمدید کرد.

عکس| رونمایی از تیم جدید گزینه مدنظر پرسپولیسبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ باشگاه آویسپا فوکوئوکا امروز (یکشنبه) خبر از قطعی شدن انتقال شهاب زاهدی و تمدید یکساله قرارداد این مهاجم ایرانی داد. زاهدی ۲۹ ساله در ماه مارس ۲۰۲۴ به طور قرضی از زوریا لوهانسک اوکراین به این تیم ژاپنی در جی‌لیگ پیوست و فصل پیش عملکرد خوبی را از خود در این تیم با به ثمر رساندن ۱۱ گل در ۳۴ بازی به نمایش گذاشت.

شهاب زاهدی ۲۹ ساله در سال ۲۰۲۱ به تیم زوریا لوهانسک پیوست، اما در پی درگیری نظامی بین روسیه و اوکراین مجبور شد از این تیم جدا و به طور قرضی راهی پوشکاش آکادمیای مجارستان شود و در ادامه پس از یک فصل حضور قرضی در پرسپولیس تصمیم گرفت به طور قرضی راهی آویسپا فوکوئوکا شود.

آویسپا فوکوئوکا فصل ۲۰۲۴ جی‌لیگ ژاپن را در رده دوازدهم به پایان برد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: