کد خبر: ۹۸۲۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴
تعداد بازدید: ۱۱۱
اکنون سوال مهم در دنیای سیاست این است که ایران پرچم دیپلماسی را در کجای روابط با سوریه برمی‌افرازد؟ آیا ممکن است دیپلماسی ایرانی هم در روابط با سوریه جهان را به حیرت و تحسین وادارد؟

وزرای خارجه آلمان و فرانسه به سوریه نرفته بودند که به جولانی تبریک بگویند/ آنها رفتند که حدومرز اردوغان را نشان بدهند/ ایران جهان را حیرت زده می کند؟به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ روزنامه اعتماد نوشت:

در مورد سفر روز جمعه وزیران خارجه فرانسه و آلمان به دمشق نباید گمان کنیم که خانم وزیر خارجه آلمان جلیقه ضدگلوله پوشیده است و در حالی که وزیر خارجه فرانسه پشت سرش حرکت می‌کند، چهره در چهره جولانی انداخته است که پیروزی‌اش را به او تبریک و تهنیت بگوید، خیر؛ آنها به دمشق رفته‌اند تا به حاکمان تازه بگویند که نفت شمال شرق و قلمروی کردها خط قرمز ماست.

آنها به دمشق رفته‌اند که آشکارا حرکات ترکیه را در سوریه در همین ابتدا محدود کنند. مزه لیوان چای که هاکان فیدان در دامنه کوه قاسیون مشرف به دمشق با جولانی نوشید، قرار نبود در مذاق ترکیه ماندگار شود. حرکت‌های دیپلماتیک بعدی خیلی خیلی زود کام بسی شیرین شده ترکیه را در بهت و حیرت تمام تلخ کرد. 

حالا هنوز دو ماهی از رطل گران زدن ترکیه از پیروزی در سوریه نگذشته است که آنکارا به حاشیه و فراموشی سپرده شد. این معجزه دیپلماسی است.

اکنون سوال مهم در دنیای سیاست این است که ایران پرچم دیپلماسی را در کجای روابط با سوریه برمی‌افرازد؟ آیا ممکن است دیپلماسی ایرانی هم در روابط با سوریه جهان را به حیرت و تحسین وادارد؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: