کد خبر: ۹۸۲۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷
تعداد بازدید: ۱۸۶
تعداد نظرات: ۲ نظر

الشیبانی: به گشایش صفحه جدید در روابط سوریه و عربستان امیدواریم

وزیر خارجه دولت موقت سوریه در سفر خود به ریاض، نسبت به « باز شدن صفحه جدید و روشن در روابط سوریه-عربستان» ابراز امیدواری کرد.

الشیبانی: به گشایش صفحه جدید در روابط سوریه و عربستان امیدواریمبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایسنا، «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه دولت موقت سوریه که به دعوت «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان به ریاض سفر کرده، بامداد پنجشنبه و پس از ورودش به عربستان گفت: آرزوی ما این است که صفحه جدید و روشنی را در روابط سوریه-عربستان که شایسته تاریخ مشترک کهن ۲ کشور باشد، باز کنیم.

به گزارش سایت النشره، هیاتی رسمی از سوریه به ریاست الشیبانی همراه با «مرهف ابو قصره» وزیر دفاع سوریه و «انس خطاب» رئیس سازمان اطلاعات این کشور عصر چهارشنبه وارد ریاض، پایتخت عربستان شد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) در این رابطه اعلام کرد: این اولین سفر رسمی وزیر خارجه پس از دعوت بن فرحان است.

احمد الشرع با نام سابق ابو محمد الجولانی، رهبر گروه تروریستی هیات تحریر الشام که ریاست اداره جدید سوریه را در دست دارد، پیش از این در مصاحبه ای با پایگاه خبری العربیه عربستان، گفته بود که عربستان نقش بسیار بزرگی در سوریه خواهد داشت.

الشرع گفته بود: قطعا عربستان نقش بزرگی در آینده سوریه ایفا خواهد کرد و آنها (سعودی ها) در توسعه ای که ما به دنبالش هستیم، مشارکت خواهند داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
0
0
۲۳:۰۳۱۲ دی ۱۴۰۳
از سال 2011 تاکنون همه تروریست ها در سوریه وابسته به آمریکا، اروپا، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل هستند و هم از آنها همه جانبه حمایت می کردند و هنوز هم حمایت می کنند.
تجاوزات نظامی مکرر آمریکا و انگلیس و اسرائیل به خاک یمن، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و منشور ملل متحد و تجاوز آشکار به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی یمن است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
0
0
حامیان تروریسم،گرفتار تروریست‌های خود ساخته شده‌اند
حامیان القاعده،گرفتار تروریست‌های خود ساخته شده‌اند
حامیان داعش خود گرفتار این گروه تروریستی شده‌اند
حامیان داعش را بشناسید
1- آمریکا
2 - انگلیس
3 - فرانسه
4 - آلمان
5 - عربستان سعودی
6 - امارات
7 - ترکیه
8 - رژیم صهیونیستی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.