کد خبر: ۹۸۲۰۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
تعداد بازدید: ۱۱۴
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای انتخاب سرمربی تیم فوتبال این باشگاه سه گزینه ابتدایی را مدنظر دارد.

3 گزینه درویش برای جایگزینی گاریدوبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس روز گذشته بلافاصله پس از جدایی خوان کارلوس گاریدو، جلسه‌ای اضطراری با رضا درویش برگزار کرد تا برای انتخاب سرمربی جدید برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد.

به نقل از تسنیم، در همین راستا شنیده‌های خبرنگار تسنیم حاکی از آن است که رضا درویش در جلسه روز گذشته با اعضای هیئت مدیره اعلام کرده که برای انتخاب سرمربی جدید در اولین گام سه گزینه در نظر گرفته است که باید بررسی‌های ابتدایی در خصوص آنها صورت گیرد.

درویش نامی از مربیان مدنظر خود اعلام نکرده، اما ظاهراً هر سه گزینه او خارجی هستند و قرار است پس از بررسی وضعیت آنها، گزینه اصلی انتخاب و مذاکرات ابتدایی با او آغاز شود و سپس گزارش آن در اختیار هیئت مدیره قرار بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: