کد خبر: ۹۸۱۶۱۶
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
تعداد بازدید: ۵۳
عباس شرفی بازیکن استقلال به دلیل گذراندن خدمت سربازی ناچار شد از این تیم جدا شود.

عکس| بازیکن آینده‌دار استقلال سرباز شد!به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ عباس شرفی بازیکن تیم ملی جوانان در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۴۰۳، با عقد قراردادی سه ساله به استقلال پیوسته بود و حالا مجبور است به خاطر گذراندن خدمت سربازی از این تیم موقتا جدا شده و بعد از به اتمام رساندن خدمت سربازی، به استقلال برگردد. پیش از این هم گفته شده بود که عباس شرفی سرباز است و می‌خواهد به ملوان بپیوندد اما این بازیکن در تلاش بود تا با مدارک دانشگاهی، خدمت سربازی‌اش را به تعویق بیندازد که موفق به انجام این کار نشد.

اعتقاد شدید موسیمانه به عباس شرفی، باعث شده این بازیکن دوباره بر سر زبان‌ها بیفتد و گفته می‌شد اگر این بازیکن مجبور نبود به خاطر سربازی از جمع آبی‌پوشان جدا شود، سرمربی استقلال حتما به او دقایق زیادی میدان می‌داد.

استوری عباس شرفی در خصوص جدایی از استقلال را می‌بینید:

استوری عباس شرفی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: