کد خبر: ۹۸۱۲۰۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۸
تعداد بازدید: ۹۲
رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری یک رمال معروف در جنوب غرب تهران خبر داد.
 

رمال معروف تهران دستگیر شدبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ مأموران نیروی انتظامی موفق به شناسایی و دستگیری یک باند سازمان‌یافته از رمالان شدند که با استفاده از ادعاهای کذب و سوءاستفاده از باورهای مردم، اقدام به کلاهبرداری از آنها کرده بودند.

مهر در خبری نوشت:سرهنگ سعید راستی، رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ، از دستگیری یک رمال معروف در جنوب غرب تهران خبر داد و گفت: این فرد که تنها پنج کلاس سواد داشت و با ادعای رفع مشکلات و حل مسائل شخصی، مردم را به مخفیگاه خود دعوت می‌کرد.

به گفته سرهنگ راستی، این رمال با دریافت مبالغی از یک میلیون تومان به بالا یا ارائه شماره کارت برای واریز وجه، از افراد سوءاستفاده می‌کرد.

وی افزود: پس از جمع‌آوری مستندات و هماهنگی قضائی، مخفیگاه این فرد شناسایی و عملیات دستگیری با موفقیت انجام شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: