کد خبر: ۹۸۰۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲
تعداد بازدید: ۷۰
یعقوب رضازاده، نماینده «سلماس» در مجلس دوازدهم، متولد ارومیه و اولین حضور خود در پارلمان را در دوره یازدهمین مجلس شورای اسلامی تجربه کرده است.

این نماینده مجلس، در نیروی انتظامی خدمت کرده است /یعقوب رضازاده کیست؟به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ یعقوب رضازاده، نماینده مجلس دوازدهم، متولد ارومیه در استان آذربایجان غربی و دارای  مدرک دکترای تخصصی جغرافیا است.

نماینده «سلماس» در دور دوازدهم از انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان آذربایجان غربی موفق به کسب ۱۹ هزار و ۱۳۳ رأی از مجموع ۷۷ هزار و ۶۹ رأی شده است، که نسبت این آراء به کل تعداد واجدین شرایط در سلماس که « ۱۵۵ هزار نفر بوده است» چیزی نزدیک به « ۱۲ درصد» است.

او از سرداران بازنشسته نیروی انتظامی جمهوری اسلامی بوده که در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز شرکت کرده و به عنوان نماینده مردم استان آذربایجان غربی (سلماس) راهی مجلس شده بود. 

رضازاده هم اکنون عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوازدهم است و چهره ای اصولگرا به حساب می‌آید.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: