کد خبر: ۹۸۰۶۴۲
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
تعداد بازدید: ۱۲۳
مدارس شهرستان‌های گناوه و دیلم در بوشهر و ۲ شهرستان ایذه و هندیجان در خوزستان تعطیل شدند.

مدارس این شهرها تعطیل شدندبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: بدلیل شدت بارندگی مدارس نوبت بعد از ظهر شهرستان‌های گناوه و دیلم در شمال این استان تعطیل شدند.

کورش دهقان روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: هم اینک بارندگی شدید در شمال این استان در حال بارش است و توده های تندری به سمت شهرستان های بوشهر، دشتستان ، دشتی و تنگستان در حال حرکت است.

وی یادآور شد: با ورود این توده و سامانه بارشی تا بعد از ظهر در شهرستان‌های یادشده شدت بارش وجود دارد .

دهقان اضافه کرد: از غروب امروز( چهارشنبه) نیز سامانه بارشی به سمت شهرستان های جنوبی شامل دیر ، کنگان، جم و عسلویه خواهد رفت و تا روز پنجشنبه ادامه دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر ادامه داد: هشدار سطح نارنجی دریایی و جوی توسط هواشناسی برای این استان صادر شده است .

وی گفت: در همین راستا تمام فرمانداری ها و مدیریت بحران شهرستان های استان بوشهر به همراه دستگاه‌های امدادی و عملیاتی درحالت آماده باش هستند.

دهقان افزود: تاکنون خسارتی ناشی از بارندگی در استان بوشهر گزارش نشده است.

مدارس نوبت عصر هندیجان و ایذه امروز غیرحضوری شد

همچنین مدارس نوبت عصر امروز ۲ شهرستان ایذه و هندیجان خوزستان غیرحضوری شد.

بر اساس اعلام اداره کل آموزش و پرورش خوزستان طبق تصمیم فرمانداری‌های ۲ شهرستان ایذه و هندیجان مدارس نوبت عصر غیرحضوری شدند.

تعطیلی مدارس به دلیل احتمال آبگرفتگی معابر بر اثر بارش باران و به خطر افتادن سلامت دانش آموزان اعلام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: