کد خبر: ۹۸۰۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
تعداد بازدید: ۳۱۵
به گفته منابع آگاه به نشریه وال استریت ژورنال، «شو زی چو» مدیر ارشد اجرایی شبکه اجتماعی تیک تاک از ایلان ماسک مشاور نزدیک دونالد ترامپ، رئیس جمهور انتخابی آمریکا نظرخواهی کرده است.

دوست جدید آسیایی ایلان ماسکبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ چو در هفته های اخیر با ایلان ماسک پیام رد و بدل کرده و نظر او درباره موضوعات مختلف از دولت جدید تا سیاست های فناوری احتمالی را جویا شده است.

به نقل از مهر، ایلان ماسک، تیک تاک، بایت دنس(شرکت مادر اپ چینی) و دولت ترامپ به سوالات رویترز در این باره پاسخی نداده اند. البته به نوشته وال استریت ژورنال ۲ مدیر ارشد اجرایی درباره اقدامات خاص برای فعال نگه داشتن تیک تاک در آمریکا صحبت نکردند.

همچنین چو محاورات خود با ماسک را به مدیران ارشد بایت دنس اطلاع داده بود. در این میان مدیران ارشد بایت دنس نیز درباره یافتن راهی برای برقراری ارتباط با مقامات خوش بین هستند.

همچنین طبق گزارش مدیران ارشد شرکت مادر تیک تاک تاک، پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با افراد نزدیک به ترامپ و به کامالا هریس، نامزد دموکرات ها دیدار می کردند. در این میان ترامپ که قبلا سعی کرده بود تیک تاک را در ۲۰۲۰ میلادی ممنوع کند، در کمپین انتخاباتی در سال جاری اعلام کرد در صورتی که رئیس جمهور آمریکا شود اجازه ممنوعیت این اپ اشتراک گذاری ویدئو چینی را نمی دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: