کد خبر: ۹۷۹۳۱۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰
تعداد بازدید: ۵۱۸
رئیس قوه قضاییه گفت: در بخشِ اعمال مجازات‌های جایگزین حبس نیز بار دیگر تاکید می‌کنیم که این مجازات‌ها از یک سو باید قابلیت اجرایی داشته باشند و از سویی دیگر، موهِن و وهن‌آمیز نباشند.

انتقاد رئیس قوه قضاییه از حکم جایگزین حبس یک قاضی/ جزئیات حکمبه گزارش خبرآنلاین از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۱۴ آبان) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، با اشاره به برگزاری پرشور مراسم ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در سراسر ایران اسلامی، اظهار کرد: آمریکای جنایتکار و جهانخوار در رأس مستکبرین عالم است؛ امام عظیم‌الشأن ما، بسیار هوشمندانه، این مستکبر را شناختند و فرمودند هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید و ایضاً فرمودند که مبارزه ما با آمریکا تا آخر عمرمان ادامه دارد؛ چرا که آمریکایی‌ها برای رسیدن به مطامع خود هر جنایتی را مرتکب می‌شوند؛ امروز بیش از پیش فرمایشات امام راحل، آن شخصیت الهی، برای ما ملموس و آشکار است. آمریکایی‌های جنایتکار و مُزَور و دغلکار دشمن‌ترین دشمنان برای اسلام و بشریت هستند و به هیچ قاعده و تعهدی پایبند نیستند؛ امروز همگان شاهدند که آمریکا از رژیم غاصب و سفاک صهیونیستی، حمایت تمام و کمال به عمل می‌آورد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه بار دیگر، انتصاب «شیخ نعیم قاسم» به دبیرکلی حزب‌الله لبنان را تبریک گفت و بیان داشت: قطعاً حزب‌الله لبنان در دوران دبیرکلی شیخ نعیم قاسم بیش از پیش ارتقاء و تعالی خواهد یافت و مسئولین و ملت ایران همچنان با قدرت، حامی جریان مقاومت اسلامی در منطقه، بویژه حامی حزب‌الله لبنان هستند.

رئیس دستگاه قضا همچنین مجدداً از دست‌اندرکاران و مردم ایران اسلامی که در پویش «ایران همدل» برای کمک به مردم فلسطین و لبنان در قالب‌ها و اَشکال مختلف اعم از مالی و تبلیغاتی مشارکت داشتند، قدردانی کرد و این پویش را فرصتی مغتنم برشمرد.

سند تحول قوه قضاییه روی کاغذ نباید بماند

رئیس عدلیه در ادامه نشست امروز با اشاره به دستورات و توصیه‌های ۱۵ گانه سال گذشته خود در راستای ساماندهی هرچه بیشتر امور در مراجع و مراکز قضایی و تسهیل و تسریع خدمت‌رسانی قضایی به مردم، اظهار کرد: در خصوص توصیه‌های ۱۵ گانه سال گذشته، در راستای ساماندهی هر چه بیشتر امور در مراجع و مراکز قضایی و تسهیل و تسریع خدمت‌رسانی قضایی به مردم، باید تاکید کنم که در برخی از شاخص‌ها، پیشرفت‌های چشمگیری داشتیم و در برخی از موارد نیز نیاز به کار و مساعی بیشتر است. توصیه‌های مذکور، عموماً در سند تحول نیز مندرج هستند؛ بار دیگر باید تاکید کنم که همه ما مسئولان قضایی موظف به اجرای مفادِ نسخه‌ی به‌روزشده و ارتقاء‌یافته‌ی سند تحول هستیم؛ باید در نظر داشته باشیم که «تحول» یک امر مستمر و پویا و متناسب با اقتضائات زمانه است و چیزی نیست که صرفاً در کاغذ قید شود، بلکه باید کاملاً و تماماً، جامه عمل به خود بگیرد.

تاکید  رئیس قوه قضاییه بر  اجرای دقیقِ دستورالعمل‌های ناظر بر اصل ۲۵ قانون اساسی و ممنوعیت تجسس از افراد مگر به حکم قانون

قاضی‌القضات در ادامه با برشمردن برخی از توصیه‌های مطروحه در سال گذشته و تبیین و تشریح اقدامات و دستاوردهای عدلیه در راستای آنها، اظهار داشت: یکی از توصیه‌های ۱۵ گانه‌ی سال گذشته، اجرای دقیق دستورالعمل ناظر بر اصل ۲۵ قانون اساسی بود؛ اصل ۲۵ تصریح دارد که تجسس ممنوع است، مگر به حکم قانون؛ در این زمینه قوه قضاییه دستورالعملی را صادر کرد و بر همین اساس، تاکید ما آن است که هم مقابله با نفوذ و تدابیر و مراقبت‌های مرتبط با آن از درجه بالای اهمیت برخوردار است و هم چگونگی انجام وظایف و مسئولیت‌ها در این حیطه مهم است؛ در واقع برای ما بسیار مهم است که وقتی به حکم قانون، تجسسی صورت می‌گیرد؛ حقوق شهروندان و مردم به صورت تمام و کمال مراعات شود و نحوه این تجسس و بهره‌برداری از اطلاعات حاصله، کاملاً منطبق با قانون و شرع باشد و حقوق احدی پایمال نشود؛ باید تاکید کنم که حسبِ گزارشات مستمر دریافتی از مراجع مربوطه، در راستای موضوع فوق‌الذکر، توفیقات خوبی را کسب کرده‌ایم.

رئیس قوه قضاییه:مدیران بر زیرمجموعه‌های خود نظارت مستمر و دقیق داشته باشند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: در حوزه نظارت مقامات قضایی بر زیرمجموعه اعم از نظارت‌های حضوری و میدانی و سایر نظارت‌های موردی نیز پیشرفت‌های مطلوبی حاصل شده و در کنار آن، انضباط واحدهای قضایی در حوزه‌های مالی و تنظیم اوقات نیز افزایش یافته است. این مهم باید با قوت بیشتری استمرار یابد و هیچ توقفی نباید در آن باشد.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: در حوزه اِعمال نظارت کامل و جامع از سوی مقامات قضایی و دادستان‌ها بر اقدامات ضابطین و بر تحقیقات ناظر بر پرونده‌ها نیز پیشرفت‌های خوبی حاصل شده است که این مهم نیز باید با قوت هر چه بیشتر ادامه یابد.

قرارهای منجر به بازداشت موقت کاهش یافته است

رئیس دستگاه قضا افزود: در بخشِ مرتبط با پرهیز از صدور قرارهای منتهی به بازداشت موقت در مواردی که بازداشت متهم ضروری نیست نیز، اگرچه اقدامات مؤثری صورت گرفته و آمارها نیز بیانگر پیشرفت در این حوزه است، اما همچنان باید به این مهم اهتمام بیشتری داشت و مقامات قضایی باید به‌گونه‌ای تمهید کنند که متهمی که ضرورتی در بازداشت او وجود ندارد، بازداشت نشود و بتواند در اسرع وقت، قرارِ صادره را تأمین و تودیع کند؛ بر همین اساس، تاکید می‌کنم که دادستان‌کل نظارت بیشتری بر این موضوع داشته باشد.

 رضایت ۶۴ درصدی پاسخگویان از وقوع تحولات مثبت در دستگاه قضا

رئیس عدلیه تصریح کرد: در حوزه‌ی بسیار مهمِ حُسن خلق و تکریم ارباب رجوع نیز شاهد پیشرفت‌هایی در مراجع و مراکز قضایی هستیم و به استناد نظرسنجی صورت گرفته توسط یک مؤسسه معتبر، رضایت مردم از عملکرد عدلیه در حوزه‌ها و شاخص‌های مختلف از جمله تکریم ارباب رجوع، دارای آماری قابل قبول است؛ اما باید تأکید کنیم که اصلا نباید به این حد قانع باشیم و باید هرچه بیشتر بر تلاش خود برای جلب رضایت مردم و مراجعان به واحدهای قضایی بیفزاییم.

انتقاد رئیس قوه قضاییه از یک حکم جایگزین حبسی که فردی به رفتن نماز جمعه محکوم شده بود

قاضی‌القضات افزود: در حوزه‌هایی نظیر صیانت از بیت‌المال و حقوق عامه و همچنین اِعمال مجازات‌های جایگزین حبس، پیشرفت‌های مطلوبی داشتیم، اما تاکید ما بر تلاش و مساعی بیشتر در این حوزه‌ها است؛ همچنین در بخشِ اعمال مجازات‌های جایگزین حبس نیز بار دیگر تاکید می‌کنیم که این مجازات‌ها از یک سو باید قابلیت اجرایی داشته باشند و از سویی دیگر، موهِن و وهن‌آمیز نباشند؛ برای نمونه، اخیراً حکمی صادر شده مبنی بر اینکه در یکی از نقاط کشور، فردِ محکوم باید برای مدت معینی به نماز جمعه برود و قاضی اجرای احکام نیز در نامه‌ای خطاب به امام جمعه آن منطقه، خواسته که نسبت به حضور فرد محکوم در نماز جمعه، اِعمال نظارت شود؛ سوای حکمِ جایگزین حبسِ صادرشده، نحوه نظارت بر آن نیز، قابل تأمل و تعجب است! بار دیگر تاکید می‌کنم که قضات در صدور احکام جایگزین حبس، دقت‌نظر داشته باشند تا این احکام سبب زایل شدن زحمات و اقدامات صورت‌گرفته از ناحیه آنها نشوند و موهِن و تمسخرآمیز نیز نباشد. 

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: در حوزه اِعمال ارفاقات قانونی به محکومین و زندانیان با عنایت به اصول اصلاحی و تربیتی و بازاجتماعی شدن زندانیان نیز اقدامات مؤثری صورت گرفته است و گزارش‌های سازمان زندان‌ها بیانگر حصول موفقیت و پیشرفت در این حوزه می‌باشد؛ در همین راستا، با تمهیدات اتخاذ شده، تعداد قابل‌توجهی از روحانیون در قالب‌ها و اَشکال مختلف، خدمات تربیتی و اصلاحی به مددجویان ارائه می‌دهند و ایضاً مهارت‌آموزی و اشتغالزاییِ صنعت‌محور و پایدار نیز به زندانیان ارائه می‌شود تا پس از آزادی از زندان، به نحو مطلوب به پیشبرد امور زندگی خود و خانواده‌های‌شان بپردازند.

۷۲ محکوم در زندان حافظ کل قرآن شده‌اند

رئیس قوه قضاییه در ادامه نشست امروز مجدداً به مقوله‌ی «شکات حرفه‌ای»، یعنی افرادی اشاره کرد که به کرّات از مسئولان و دستگاه‌های مختلف شکایت کیفری می‌کنند و یا علیه آنها دادخواست حقوقی می‌دهند و در اکثر این موارد، آرای قطعی ناظر بر بلاوجه بودن این شکایات و دادخواست‌ها صادر می‌شود؛ قاضی‌القضات در همین راستا، بار دیگر به مسئولان مربوطه به ویژه دادستان کل و رؤسای کل دادگستری‌ها دستور داد تا با همکاری بخش‌های ذی‌ربط از جمله «مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه» تمهیدات و تدابیری اتخاذ کنند تا از مقوله‌ی فوق‌الذکر که سبب اتلاف وقت مقامات قضایی و تأخیر در رسیدگی به امورات مهم‌تر مرتبط با مردم و مراجعان به دستگاه قضایی می‌شود، جلوگیری کنند؛ در همین خصوص، رئیس دستگاه قضا با ذکر نمونه‌ای از یک دادخواست بلاوجه، که پس از سه بار صدور ابلاغ توسط قاضی، در نهایت با صدور قرارِ عدم صلاحیت از ناحیه خودِ آن قاضی مواجه شده است، گفت: وقتی پرونده‌ای به قاضی ارجاع می‌شود و او متوجه می‌شود که در صلاحیت او نیست، اصلاً معطل نکند و فوراً عدم صلاحیت را اعلام دارد.

رئیس دستگاه قضا در بخش دیگری از نشست امروز، با اشاره به ۱۴ آبان «روز فرهنگ عمومی» گفت: معاونت راهبردی، همراه با پژوهشگاه قوه قضاییه، بررسی جامعی به عمل آورند تا نقش و جایگاه عدلیه در حوزه فرهنگ عمومی مشخص شود و تعیین شود که در این حوزه‌ی خطیر، دستگاه قضایی چه اقداماتی را انجام داده و چه اقداماتی را باید انجام دهد.

رئیس عدلیه همچنین در جریان نشست امروز، پیشاپیش سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت و از خدمات و زحمات پرستاران کشور قدردانی به عمل آورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بازنشسته تأمین اجتماعی گفت:
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
0
0
بازنشسته تأمین اجتماعی گفت:

۱۹ بهمن ۱۴۰۳ در ۸:۲۱ ب٫ظ

دیدگاه شما منتظر بررسی است. این یک پیش‌نمایش است؛ دیدگاه شما بعد از تأیید قابل نمایش خواهد شد.

جناب آقای احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جناب آقای احمد پنجکی عضو هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور و نایب رئیس کانون بازنشستگان تهران؛

شعبه تأمین اجتماعی سبزدشت بهارستان با کدام قانون، ماده، آئین نامه، بخشنامه، مجوز، حقوق و مزایا بنده در حکم بازنشستگی سالها ۱۳۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ کم کرده است. اعتراض هم می کنم متأسفانه تاکنون هیچ کسی هم جوابگو و پاسخگو نیست چرا؟ درخواست رسیدگی دارم. کد ملی: ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱ برای شکایت و اعتراض به کجا مراجعه کنم قانون برای شکایت کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود. قانون برای اعتراض کردن وجود دارد، اما اجرا نمی‌شود. در این مدت ۱۰ ماه است که در مورد کم کردن حقوق و سایر مزایا بنده به صورت غیر قانونی توسط سازمان تامین اجتماعی هزاران بار در رسانه ها اعتراض کرده ام ولی اما متأسفانه تاکنون هیچ کسی هم پیگیری، بررسی و رسیدگی نکرده است چرا؟ و کسی هم متأسفانه تاکنون پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟ سازمان تأمین اجتماعی از اسفند ماه سال ۱۴۰۲ تاکنون مبلغ ۱۴۳،۱۰۸،۲۱۰ریال به صورت غیرقانونی از حقوق بنده کسر کرده است و همچنان نیز ادامه می دهد چرا؟ دزدی به طور علنی و آشکار از حقوق و مزایا بنده توسط شعبه مربوطه تامین اجتماعی و هم سازمان تامین اجتماعی و در سایه سکوت دولت، مسئولان، نمایندگان مجلس و… شرم آور و تاسف بار است. سازمان تامین اجتماعی در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ بدون حکم و رأی دیوان عدالت اداری به صورت غیر قانونی حقوق و سایر مزایا بنده را در حکم بازنشستگی سال ها ۱۳۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ کم کرده است. کسی هم از اسفند ماه سال ۱۴۰۲ تاکنون پاسخگو و جوابگو نیست و نبوده است چرا؟ درخواست رسیدکی دارم. کد ملی ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱




بازنشسته تأمین اجتماعی گفت:

۱۹ بهمن ۱۴۰۳ در ۲:۰۵ ب٫ظ

دیدگاه شما منتظر بررسی است. این یک پیش‌نمایش است؛ دیدگاه شما بعد از تأیید قابل نمایش خواهد شد.

۱ – فیش مستمری اسفند ماه ۱۴۰۲ مبلغ مستمری ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟

۲ – فیش مستمری فروردین ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمری ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟

۳ – فیش مستمری اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمری ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟

۴ – فیش مستمری خرداد ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمری ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟

۵ – فیش مستمری تیر ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمری ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟

۶ – فیش مستمری مرداد ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمری ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟

۷ – فیش مستمری شهریور ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمری ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟

۸ – فیش مستمری مهر ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمری ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟

۹ – فیش مستمری آبان ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمری ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟

۱۰ – فیش مستمری آذر ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمری ۱۴,۳۱۰,۸۱۴ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟

درخواست رسیدگی دارم کدملی: ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱


و این در حالی است که در فیش مستمری مهر ماه ۱۴۰۱ متناسب ‌سازی ۷۵% اعاده نسبت به زمان برقراری مبلغ ۱۵۲,۷۱۷,۵۰۸ریال از حقوق بنده به صورت غیر قانونی کسر کردن چرا؟ علت سکوت میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین از مهر ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون چیست؟
بازنشسته تأمین اجتماعی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
0
0
بسم الله الرحمن الرحیم



جناب آقای صرالله پژمان‌فر رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی



جناب آقای محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی



جناب آقای حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه



جناب آقای ذبیح‌الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور



جناب آقای حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی



جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا عابدی، رئیس دیوان عدالت اداری



جناب آقای احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی



جناب آقای مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی



سلام علیکم



سازمان تأمین اجتماعی با چه دلیل و علت هر سال حقوق و سایر مزایای بنده را کم می کند



اعتراض می کنم و متأسفانه هیچ کسی هم جوابگو نیست چرا؟



متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان هیچ ارتباطی و ربطی به دولت و مجلس ندارد و تاکنون هم نداشته است چون به خاطر که سازمان تأمین اجتماعی بودجه متناسب ‌سازی را بار ها از حقوق و مزایا بنده کم کرده است. قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی هیچ ارتباطی و ربطی به دولت و مجلس ندارد و تاکنون هم نداشته است چون به خاطر که سازمان تأمین اجتماعی بودجه همسان‌سازی را بار ها از حقوق و مزایا بنده کم کرده است. دیدگاه شما منتظر بررسی است. این یک پیش‌نمایش است؛ دیدگاه شما بعد از تأیید قابل نمایش خواهد شد. و این در حالی است که در فیش مستمری مهر ماه ۱۴۰۱ متناسب ‌سازی ۷۵% اعاده نسبت به زمان برقراری مبلغ ۱۵۲,۷۱۷,۵۰۸ریال از حقوق بنده به صورت غیر قانونی کسر کردن چرا؟ علت سکوت میرهاشم موسوی مدیرعامل سابق سازمان تامین از مهر ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون چیست؟ در این مدت 13ماه و 25 روز به صورت غیر قانونی توسط سازمان تامین اجتماعی هزاران بار در رسانه ها اعتراض کرده ام ولی اما متأسفانه تاکنون هیچ کسی هم پیگیری، بررسی و رسیدگی نکرده است چرا؟ و کسی هم متأسفانه تاکنون پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟ سازمان تأمین اجتماعی از اسفند ماه سال ۱۴۰۲ تاکنون مبلغ ۱۴۳،۱۰۸،۲۱۰ریال به صورت غیرقانونی از حقوق بنده کسر کردن چرا؟ و این در حالی است که بنده هیچگونه بدهی به سازمان تأمین اجتماعی نداشتم و ندارم حقوق و سایر مزایای بنده را در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ در حکم سالانه بازنشستگی سال ها ۱۳۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به صورت غیر قانونی کم کردن. تقاضای رسیدگی دارم کدملی: ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱



درضمن در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ الی آذر ماه ۱۴۰۳ مبلغ ۱۴۳،۱۰۸،۲۰۱ ریال به صورت غیر قانونی حقوق و سایر مزایا بنده کم کردن چرا؟ در خواست رسیدگی دارم. کدملی: ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱



آیا قانون سازمان تأمین اجتماعی دل‌بخواهی است!



سوال بنده این است که آیا در سازمان تأمین اجتماعی قانون و عدالت وجود ندارد که متأسفانه هر سال بدون رعایت قانون حقوق و سایر مزایای بنده را کم می کند و هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟



باسلام. بنده بیش از 14 ماه در رسانه ها و... علیه سازمان تأمین اجتماعی شکایت و اعتراض می کنم که سازمان تأمین اجتماعی هر سال حقوق و سایر مزایای بنده را به طور علنی و آشکار به صورت غیر قانونی کم کرده است و هم دزدی می کند ولی اما متأسفانه هیچ کسی هم در سازمان تأمین اجتماعی، دولت، مجلس، قوه قضائیه و سازمان بازرسی و... پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
بازنشسته تأمین اجتماعی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
0
0
بسم الله الرحمن الرحیم



جناب آقای صرالله پژمان‌فر رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی



جناب آقای محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی



جناب آقای حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه



جناب آقای ذبیح‌الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور



جناب آقای حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی



جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا عابدی، رئیس دیوان عدالت اداری



جناب آقای احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی



جناب آقای مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی



سلام علیکم



سازمان تأمین اجتماعی با چه دلیل و علت هر سال حقوق و سایر مزایای بنده را کم می کند



اعتراض می کنم و متأسفانه هیچ کسی هم جوابگو نیست چرا؟



متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان هیچ ارتباطی و ربطی به دولت و مجلس ندارد و تاکنون هم نداشته است چون به خاطر که سازمان تأمین اجتماعی بودجه متناسب ‌سازی را بار ها از حقوق و مزایا بنده کم کرده است. قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی هیچ ارتباطی و ربطی به دولت و مجلس ندارد و تاکنون هم نداشته است چون به خاطر که سازمان تأمین اجتماعی بودجه همسان‌سازی را بار ها از حقوق و مزایا بنده کم کرده است. دیدگاه شما منتظر بررسی است. این یک پیش‌نمایش است؛ دیدگاه شما بعد از تأیید قابل نمایش خواهد شد. و این در حالی است که در فیش مستمری مهر ماه ۱۴۰۱ متناسب ‌سازی ۷۵% اعاده نسبت به زمان برقراری مبلغ ۱۵۲,۷۱۷,۵۰۸ریال از حقوق بنده به صورت غیر قانونی کسر کردن چرا؟ علت سکوت میرهاشم موسوی مدیرعامل سابق سازمان تامین از مهر ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون چیست؟ در این مدت 13ماه و 25 روز به صورت غیر قانونی توسط سازمان تامین اجتماعی هزاران بار در رسانه ها اعتراض کرده ام ولی اما متأسفانه تاکنون هیچ کسی هم پیگیری، بررسی و رسیدگی نکرده است چرا؟ و کسی هم متأسفانه تاکنون پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟ سازمان تأمین اجتماعی از اسفند ماه سال ۱۴۰۲ تاکنون مبلغ ۱۴۳،۱۰۸،۲۱۰ریال به صورت غیرقانونی از حقوق بنده کسر کردن چرا؟ و این در حالی است که بنده هیچگونه بدهی به سازمان تأمین اجتماعی نداشتم و ندارم حقوق و سایر مزایای بنده را در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ در حکم سالانه بازنشستگی سال ها ۱۳۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به صورت غیر قانونی کم کردن. تقاضای رسیدگی دارم کدملی: ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱



درضمن در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ الی آذر ماه ۱۴۰۳ مبلغ ۱۴۳،۱۰۸،۲۰۱ ریال به صورت غیر قانونی حقوق و سایر مزایا بنده کم کردن چرا؟ در خواست رسیدگی دارم. کدملی: ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱



آیا قانون سازمان تأمین اجتماعی دل‌بخواهی است!



سوال بنده این است که آیا در سازمان تأمین اجتماعی قانون و عدالت وجود ندارد که متأسفانه هر سال بدون رعایت قانون حقوق و سایر مزایای بنده را کم می کند و هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟



باسلام. بنده بیش از 14 ماه در رسانه ها و... علیه سازمان تأمین اجتماعی شکایت و اعتراض می کنم که سازمان تأمین اجتماعی هر سال حقوق و سایر مزایای بنده را به طور علنی و آشکار به صورت غیر قانونی کم کرده است و هم دزدی می کند ولی اما متأسفانه هیچ کسی هم در سازمان تأمین اجتماعی، دولت، مجلس، قوه قضائیه و سازمان بازرسی و... پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: