به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ مراسم افتتاحی که به جهت اهمیت، میزبان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و قائممقامش به همراه رئیس سازمان و مدیران سینمایی کشور و حضور جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه بود.
بی شک فیلم خانه ملی گنجینه ای گرانبها از میراث سینمایی کشور است که به گواه اطلاعات موجود، باپیگیری ها و سختی ها و مشقات زیاد در طول گذر سالیان تا به این مرحله خجسته رسیده است؛ افتتاح ساختمان فیلمخانه از جمله کارهایی بود که سال ها به طول انجامید و اینک جای خوشحالی ست که به سرانجام خوب و دلچسبی رسیده است.
فیلمخانه ملی به عنوان مرکز اصلی نگهداری اسناد تصویری و سینمایی کشور بدور از مواضع و خط و ربط های سیاسی توجه ویژه و اهتمام همه دولت ها را در طول و طی مسیر تولیدات سینمایی می طلبد و انجام خدمت در پربار کردن و غنای آرشیو فیلمخانه به عنوان وظیفه ای افتخار آمیز برای مدیران فرهنگی و هنری، باید به رویه ای همیشگی تبدیل شود.
از بدو ورود سینما به ایران علاقه مندی مردم به این هنر - صنعت همواره روبه افزایش بوده و شواهد موجود و واقعیت های ثبت شده همواره بر میزان اهمیت روز افزون آن تاکید داشته است و بر این اساس هر چه به جلوتر برویم نیاز به وجود و تجهیز فیلمخانه ملی ایران با گنجینه درونش بیشتر و بیشتر خواهد شد.
با ذخایر موجود در گنجینه فیلمخانه، آینده نشان خواهد داد که علاوه بر حفظ میراث سینمای ایران، این مکان تا چه حد می تواند مرجع نیاز های آموزشی مراکز علمی و دانشگاهی کشور در زمینه های علمی و پژوهشی باشد و از همین حالا می توان رونق و شکوه آینده فیلم خانه ملی ایران را متصور شد با نقش و کارکردی فعال و پر ثمر در معرفی غنای فرهنگ و هنر این سرزمین که نشانگر توانایی تصویرسازان سینما و صنعت و هنر فیلمسازی دیروز و امروز کشور است برای آیندگان...
نکته مهم پس از طی مراحل دشوار ساخت و بهره برداری و از آن مهمتر تجهیز ساختمان فیلمخانه در این دولت، ضرورت ایجاد بستری امن و مناسب برای ادامه مسیر حیات فیلمخانه ملی در جلب حمایت دولت ها ی آینده از این مکان تخصصی سینمای ایران است که فاقد جذابیت های مدیریتی به نسبت سایر موقعیت های اداری در سازمان سینمایی بوده و در نتیجه بیم توجه کمتر به آن می رود.
با توجه به سرعت بالا و رشد سریع فناوری های ارتباطی و اطلاعات در حوزه های مختلف رسانه و آثار دیداری و شنیداری، مجموعه فیلمخانه نیازمند حمایت همیشگی و مناسب دولت ها در توسعه دانش و ورود تکنولوژی روز آمد برای حفظ و نگهداری گنجینه سینمای ایران خواهد بود که البته اینمهم حداقل طی ۱۰ سال گذشته با نگاه حمایتگر همه مدیران سینمایی ادوار در سازمان، بدور از گرایشات سیاسی، در ساخت و تجهیز فضای فیلمخانه دیده شده و باعث کاهش نگرانی ها در این مورد شده است. هرچند که برای رسیدن به نقطه مطلوب لازم است دغدغه های موجود برای رفع نیازهای فیلمخانه در خصوص حفظ میراث آثار سینمایی به طور مستمر سنجش، پیگیری و مرتفع شود تا به مدد آن گنجینه فیلمخانه ملی ایران چون نگینی فاخر در تاریخ فرهنگ و هنر ایران بدرخشد.