کد خبر: ۹۶۶۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۶
تعداد بازدید: ۱۴۸
پس از رد صلاحیت جلال رشیدی‌کوچی به نظر می‌رسد مجتبی توانگر هم با بیرون گذاشته شدن از فهرست ائتلاف اصولگرایان جایی در مجلس آینده نخواهد داشت.در لیست منتشره ائتلاف، نام او از میان یاران قالیباف خط خورده!

قالیباف یار مخالف فیلتر اینترنتش را قربانی کرد!/ جایی برای حامیان اینترنت آزاد نیست!به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین، جلال رشیدی‌کوچی و مجتبی توانگر از جمله نمایندگان مجلس حاضر هستند که با طرح‌های محدود کننده اینترنت مخالفت کرده‌اند.

در انتخابات پیش رو اما یکی از آن‌ها رد صلاحیت شده است و دیگری جایی در فهرست ائتلاف اصول‌گرایان برای مجلس آتی ندارد.

به نظر می‌رسد اندک صداهای حامی اینترنت و مخالف طرح‌هایی چون طرح صیانت نیز قرار نیست در مجلس آینده حضور داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: