کد خبر: ۹۶۳۷۷۵
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
تعداد بازدید: ۲۰۰
ملی‌پوش سابق ژیمناستیک و عضو هیئت رئیسه فدراسیون این رشته به استرالیا مهاجرت کرد.

مهاجرت یک ملی‌پوش سابق از ایرانبه گزارش خبرداغ به نقل از تسنیم : ملی‌پوش سابق ژیمناستیک و عضو هیئت رئیسه فدراسیون این رشته به استرالیا مهاجرت کرد.

سعیدرضا کیخا ملی‌پوش سابق ژیمناستیک ایران که جزو چهره‌های خوش‌نام، موفق و باتجربه این رشته به حساب می‌آید، تصمیم گرفت که برای ادامه زندگی به کشور استرالیا مهاجرت کند.

کیخا که روز 6 اردیبهشت ماه با حکم حمید سجادی وزیر وقت ورزش و جوانان به عنوان عضو هیئت رئیسه فدراسیون ژیمناستیک منصوب شد و همزمان ریاست هیئت ژیمناستیک استان فارس را نیز بر عهده داشت، در این باره گفت: با دعوت یکی از باشگاه‌های خوب در استرالیا مواجه شدم و تصمیم گرفتم برای کسب تجربه و دانش بیشتر به این کشور بروم.

وی ادامه داد: در دورانی که ورزشکار بودم، همه تلاشم را کردم تا برای ایران افتخارآفرین باشم. حالا می‌خواهم در مربیگری به مدارج بالا برسم و به عنوان یک مربی لژیونر باشم و اگر در آینده شرایط فراهم شد، تجربیات و دانشم را در اختیار کشورم بگذارم.

کیخا درباره مسئولیتی که در استان فارس داشت، گفت: با مسئولان اداره کل ورزش و جوانان صحبت کردم و آنها را در جریان این تصمیم گذاشتم و قرار شد که با هماهنگی‌های لازم، یک تصمیم مناسب در خصوص هیئت ژیمناستیک این استان گرفته شود. خوشبختانه شرایط در این دو سال اخیر خوب بود و باید همین روند ادامه داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: