به گزارش خبرداغ ، حجتالاسلام سیدناصر موسوی لارگانی که در پیادهروی اربعین شرکت کرده بود، در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: حماسه حضور دهها میلیون نفری در پیاده روی اربعین حسینی یکبار دیگر صحنه هایی از عشق و ارادت شیعیان سراسر جهان به سرور آزادگان جهان اباعبدالله الحسین (ع) را مقابل دیدگان جهانی به نمایش گذاشت؛ حضور و اتحاد بیش از ۲۲ میلیون نفر از عاشقان امام حسین در پیاده روی امسال و شکستن رکورد سالهای قبل در شرایطی رخ داد که بدخواهان و دشمنان دین مبین اسلام و مذهب نورانی شیعه، تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا از رونق پیاده روی اربعین بکاهند اما به یاری پرودگار شکست سختی خوردند.
وی ادامه داد: کیست که نداند عشق به امام حسین (ع) مختص شیعیان نیست. تمام مردم آزاده جهان دل در گرو آزادگی حسین(ع) دارند، از همین رو است نه تنها شیعیان که از پیروان سایر ادیان و مذاهب هم در این راهپیمایی عظیم شرکت می کنند.
این نماینده مجلس با قدردانی از حضور بیش از ۴ میلیون نفری مردم در راهپیمایی اربعین گفت: امسال لبه تیز تبلیغات منفی دشمنان دین خدا متوجه مردم خداجو و حق طلب ایران اسلامی بود اما ملت مسلمان ایران با شکوه بیشتری در این پیاده روی شرکت کردند و عشق و ارادت روزافزون خود را به خاندان نبوت و امامت ثابت کردند.
موسوی لارگانی همچنین از ملت مسلمان عراق مخصوصا شیعیان این کشور تشکر کرد و گفت: مردم عراق دل در گرو عشق امام حسین دارند و در این راه با گذشتن از مال و عمر خود از مهمانان میلیونی حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) پذیرایی می کنند. ما قدردان زحمات موکب داران ایرانی و عراقی به خصوص موکب داران استان اصفهان و جوانان عزیز و حسینی فعال در موکب های شهرستان فلاورجان هستیم که از ابتدا تا انتهای برگزاری اربعین با تلاش شبانه روزی خستگی نمی شناسند.
وی همچنین بیان کرد: امسال شاهد برنامه ریزی منظم تر و رفع برخی نارسایی های سالهای گذشته بودیم که از تمام دست اندرکاران ستاد اربعین، فرماندهی سپاه پاسداران و نیروی انتظامی، مقامات مسئول و وزارتخانه های ذیربط و مقامات استانهای مختلف تشکر می کنم منتها هنوز برخی کاستی ها وجود دارد که ضرورت دارد از همین الان به فکر رفع نواقص برای برگزاری با شکوه تر مراسم اربعین در سالهای آتی بود.
موسوی لارگانی توضیح داد: بخش مهمی از زائران اربعین از طریق راههای مواصلاتی غرب و جنوب کشور راهی عراق می شوند اما همچنان جاده های این مناطق بهینه سازی نشده و شاهد وقوع تصادفاتی هستیم که مجروحان زیاد و بعضا تلفات جانی هم دارد. لذا بهسازی جاده ها و راه اندازی قطار سریع السیر و مستقیم تهران - کربلا یکی از اقداماتی است که عملیاتی ساختن آن اولویت بالایی دارد. همچنین در اوج شلوغی امکانات مرزی در مرزهای مختلف پاسخگو نیست و مردم زیادی معطل می شوند که برای رفع این مشکل هم باید چاره اساسی از سوی وزارت خانه های کشور، امورخارجه و مرزبانی و سایر نهادهای ذیربط تدارک دیده شود.
به گفته وی هزینه تلفن همراه زوار ایرانی در عراق بشدت بالاست که جا دارد وزارت ارتباطات و اپراتورهای تلفن همراه برای کاهش هزینه ها برنامه مناسبی طراحی کند؛ مشکلات صدور گذرنامه، سامانه سماح و اعطای ارز مسافرتی اربعین نیز همچنان پابرجاست.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: بلیت پروازهای هوایی به راحتی قابل تهیه نیست، پروازها عمدتا تاخیر دارند و قیمت بلیت نیز گران است و گاها بازار سیاه تشکیل می شود. چنین وضعی زیبنده پیاده روی معنوی اربعین نیست و باید برای رفع این نواقص اقدام جدی شود.
انتهای پیام