کد خبر: ۹۵۲۰۵۹
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۹
تعداد بازدید: ۳۸۰
سایت TasteAtlas بر اساس امتیازدهی مخاطبان، «بستنی سنتی» را در جایگاه نخست، «فالوده شیرازی» را در جایگاه نهم و «آب هویج بستنی» را در جایگاه بیست و یکمِ محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای سرد جهان معرفی کرد.
به گزارش خبرداغ ، سایت TasteAtlas بر اساس امتیازدهی مخاطبان، «بستنی سنتی» را در جایگاه نخست، «فالوده شیرازی» را در جایگاه نهم و «آب هویج بستنی» را در جایگاه بیست و یکمِ محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای سرد جهان معرفی کرد.

الهه جعفرزاده: برای تشکیل فهرستی از محبوب‌ترین دسرهای سرد در سراسر جهان، ۴۴۲۶ نظر در سایت TasteAtlas به ثبت رسید که از این تعداد، ۳۳۸۶ موردتأیید سیستم بود. این سایت، یک اطلس جهانی در زمینه غذا است؛ پروژه‌ای که به معرفی برترین غذاهای محلی و حتی ارائه دستور تهیه آنها اختصاص دارد.

طبق آخرین نظرسنجی این سایت، بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست، فالوده شیرازی در جایگاه نهم و آب هویج بستنی در جایگاه بیست و یکمِ محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای سرد جهان قرار دارد.

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

در ادامه به معرفی ۱۰ دسر دیگر که در این سایت به ثبت جهانی رسیده‌اند، پرداخته می‌شود.

۱) ژلاتو آلا فراگولا

این ژلاتوی توت فرنگی نسبت به بستنی‌های دیگر، لبنیات کمتری (خامه، شیر و...) دارد. ماده اصلی آن توت فرنگی تازه است که بعد از پوره شدن، با آب، آبلیمو و خامه فرم‌گرفته مخلوط می‌شود. زمانی که ژلاتو کاملا یخ زد، بافتی سفت به خود می‌گیرد و آماده سرو می‌شود. معمولاً چند تکه توت فرنگی هم به منظور تزئین روی آن قرار می‌گیرد و ترکیب بصری زیبایی با خامه صورتی رنگ این ژلاتو می‌سازد.

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

 

۲) سیمفردو (Semifreddo)

Semifreddo یک کلمه ایتالیایی به معنی «نیمه سرد» یا «نیمه یخ‌زده» است. رسپی‌های مختلفی برای تهیه این دسر وجود دارد. قهوه دم‌کرده، نمک، پوست لیموی رنده شده، تخم‌مرغ هم‌زده و پنیر از مواد اصلی تشکیل‌دهنده این دسر هستند.

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

 

۳) تارتوفو دی پیتزو (Tartufo di Pizzo)

تارتوفو یک دسر بستنی است که اصالت آن به منطقه پیتزو و کالابریا در ایتالیا برمی‌گردد. این دسر از دو یا چند طعم بستنی تشکیل شده که در دل آن معمولاً شیره‌ی میوه به همراه تکه‌های میوه یخ‌زده (تمشک، توت فرنگی یا گیلاس) قرار دارد. این دسر در پوسته‌ای شکلاتی با طعم دارچین و مغزهای خوراکی سرو می‌شود.

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

 

۴) هویج بستنی

هویج بستنی یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است. این دسر ترکیبی از آب هویج تازه و یک اسکوپ بستنی (ترجیحاً وانیلی یا سنتی) است و روی آن را معمولاً با پودر پسته، هل یا دارچین تزئین می‌کنند.

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

 

۵) براونی ساندی (brownie sundae)

در این دسر، یک اسکوپ بستنی روی کیک براونی قرار می‌گیرد؛ روی آن سس شکلات داغ، سس کارامل یا سس توت فرنگی اضافه می‌شود و با خامه فرم‌گرفته، آجیل، تکه‌های میوه و چیپس شکلات تزئین می‌شود. برای تهیه این دسر می‌توان از هر طعم بستنی استفاده کرد که رایج‌ترین آنها شامل بستنی وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی، کارامل، قهوه و چیزکیک است.

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

 

۶) میلک شیک

میلک شیک یک نوشیدنی شیرین است که از مخلوط کردن شیر، بستنی و طعم‌دهنده‌ها یا شیرین‌کننده‌هایی مانند سس کارامل، سس شکلات، شیره‌ی میوه یا میوه تازه به‌دست می‌آید و به مخلوطی غلیظ، شیرین و سرد تبدیل می‌شود.

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

 

۷) ماست یخ‌زده

ماست یخ‌زده، یک دسر منجمد است که از ماست و گاهی دیگر محصولات لبنی و طعم‌دهنده‌ها تهیه می‌شود و به دلیل استفاده از شیر به جای خامه، چربی کمتری نسبت به بستنی دارد. ماست یخ‌زده معمولاً با چاشنی‌های متعددی مانند توت فرنگی، موز یا تکه‌های کوکی و آب‌نبات سرو می‌شود.

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

 

۸) بستنی سرخ‌شده

بستنی سرخ‌شده یکی از خلاقانه‌ترین دسرهای چند سال اخیر است که طرفداران بسیاری هم دارد و در کافه‌ها و رستوران‌های مختلف دنیا سرو می‌شود. ترکیب اصلی برای تهیه پوشش این بستنی‌، کورن‌فلکس و دارچین است که در روغن فرو می‌رود تا سرخ شود. این دسر در دهه ۱۹۸۰ رایج شد و اولین بار توسط یک رستوران زنجیره‌ای معروف مکزیکی سرو شد.

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

 

۹) اسپلیت موز

اسپلیت موز یک دسر بر پایه بستنی است و برای تهیه آن کافی است یک موز پوست‌کنده را از طول برش بزنید و روی آن اسکوپ‌های بستنی توت فرنگی، وانیلی یا شکلاتی اضافه کنید و در آخر برای تزئین، از آجیل، خامه فرم‌گرفته و یک گیلاس استفاده کنید.

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

 

۱۰) پیراگوا (Piragua)

پیراگوا یک دسر پورتوریکویی است و از خرده‌های یخ تشکیل می‌شود و سپس با شربت‌های مختلف طعم‌دار می‌شود. پیراگوا در زبان تاینو به معنای قایق‌رانی است.

معرفی ۱۰ دسر محبوب در سراسر دنیا؛ بستنی سنتی ایرانی در جایگاه نخست برترین دسرهای سرد جهان/ عکس

 

منبع: tasteatlas

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: