کد خبر: ۹۴۹۸۸۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۶
تعداد بازدید: ۲۲۱
مهاجری: حقیقتا من این اتفاق را یک جمع دوستانه می‌بینم تا یک تفکر سیاسی؛ به این علت که آقای ناطق به طور کامل از سیاست کنار کشیده است و اگر ناطق نوری بخواهد به عرصه سیاسی وارد شود، این عکس دلیل نمی‌شود. آقای حداد هم خودش کاری نمی‌کند و صرفا یک چهره پشت صحنه است و در آن مجموعه‌ها هم نفوذی ندارد. لاریجانی هم هنوز برای حضور در انتخابات صحبتی نکرده است، نتیجتا از این عکس نمی‌توان برداشت سیاسی کرد.

جلسه اخیر قالیباف با لاریجانی و ناطق؟ فقط یک افطاری بود، نه تحولی سیاسی / جبهه پایداری سنگ دولت را در انتخابات به سینه خواهد زد؛ با ژست دفاع از رئیسی به میدان خواهند آمدبه گزارش خبرداغ ، تصویر جلسه اخیر قالیباف با ناطق نوری، لاریجانی و حدادعادل به باور برخی حکایت از فاصله گیری بیشتر رئیس فعلی مجلس از ابراهیم رئیسی دارد اما برخی نیز معتقدند چنین اتفاقی نیفتاده و قالیباف صرفا یک افطاری دوستانه برگزار کرده است.

 
 

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، درباره پیام سیاسی جلسه اخیر قالیباف به «انتخاب» گفت: حقیقتا من این اتفاق را یک جمع دوستانه می‌بینم تا یک تفکر سیاسی؛ به این علت که آقای ناطق به طور کامل از سیاست کنار کشیده است و اگر ناطق نوری بخواهد به عرصه سیاسی وارد شود، این عکس دلیل نمی‌شود. آقای حداد هم خودش کاری نمی‌کند و صرفا یک چهره پشت صحنه است و در آن مجموعه‌ها هم نفوذی ندارد. لاریجانی هم هنوز برای حضور در انتخابات صحبتی نکرده است، نتیجتا از این عکس نمی‌توان برداشت سیاسی کرد.

وی در ادامه نسبت به انگیزه‌های قالیباف از این جلسه برای انتخابات مجلس افزود: اگر قالیباف می‌خواست یک رفتار سیاسی برای انتخابات بکند به این افراد کفایت نمی‌کرد و چهره‌های دیگر را هم دعوت می‌کرد. ضمن اینکه هنوز برای قضاوت درباره تصمیمات قالیباف نسبت به انتخابات زود است و چند ماه وقت هست. قالیباف بنظر من این جلسه را برای انتخابات برگزار نکرده است.

مهاجری در پایان درباره جبهه بندی‌های جدید در انتخابات مجلس گفت: در حال حاضر فضایی که ایجاد خواهد شد، این خواهد بود که انتقاد‌ها از دولت توسط مجلس قطعا افزایش پیدا خواهد کرد. بعضی از نمایندگان انتقادات بسیار تندی از دولت خواهند کرد در حالیکه در چند ماه اخیر این وضعیت نبود.

وی افزود: از این به بعد نمایندگان برای رای جمع کردن از هر تریبون برای زدن دولت استفاده می‌کنند. همین ایجاد فضای تند انتخاباتی و انتقادی، جبهه بندی ایجاد می‌کند و در هر شهر یک معنا دارد. برای احزاب نیز یک معنا دارد. در شهر‌های کوچک انتقادات بیشتر متوجه عملکرد وزرا و دولت و مباحث معیشتی است. در احزاب سیاسی هم جبهه پایداری شاید پرفعالیت‌ترین تشکیلات انتخاباتی باشد، بخصوص اینکه پایه هایش در دولت بسیار قوی است و عملا جبهه پایداری سنگ دولت را در انتخابات به سینه خواهد زد و با ژست دفاع از رئیسی به میدان خواهد آمد؛ چون چند وزیر هم در کابینه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: