
به گزارش
خبرداغ به نقل از خبرنگار سایت راهور ، سردار "حسین رمضانی" معاون اجرایی پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا ضمن تبریک سال نو و ماه مبارک رمضان گفت: کارکنان پلیس راهور از ابتدای طرح نوروزی آماده خدمت رسانی به مسافرین نوروزی با تمام قوا و امکانات تا پایان طرح نوروزی هستند.
معاون اجرایی پلیس راهور فراجا افزود: تاکنون رانندگان عزیز همکاری خوبی با همکاران ما در خصوص رعایت قوانین و مقررات پلیس راهنمایی و رانندگی داشته اند و امیدواریم تا پایان طرح نوروزی این همکاری ادامه داشته تا شاهد کاهش تصادفات و جانباختگان ترافیکی باشیم.
سردار رمضانی خاطرنشان کرد: برابر تدابیر ابلاغی مقرر گردیده به رانندگان عزیزی که در نوروز 1402 از تاریخ 25 اسفند 1401 لغایت 15 فروردین 1402 تخلف و تصادف نداشته باشند به قید قرعه، به 200نفر جایزه 20 میلیون تومانی و همچنین به 30 نفر ، 30 دستگاه موتورسیکلت اهدا خواهد شد.
وی در خصوص شرایط جوی پیش رو در کشور گفت: رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی از وسایل نقلیه جلویی در پیشگیری از تصادفات در این شرایط موثر است. لذا هموطنان عزیز آمادگي و برنامه ريزي لازم براي شرايط غيرمعمول ترافيکي و جوي را داشته باشند.
معاون اجرایی پلیس راهور فراجا در پایان اظهار داشت: همچنان سرعت غيرمجاز، سبقت غيرمجاز، عدم توجه به جلو حین رانندگی و خستگی و خواب آلودگی چهار عامل اصلی تصادفات هستند ، لذا انتظار می رود رانندگان عزیز بیش از پیش به رعایت قوانین و مقررات پلیس راهنمایی و رانندگی اهتمام ورزند تا صحیح و سالم به مقصد برسند.