کد خبر: ۹۴۷۶۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۷
تعداد بازدید: ۱۷۶
رئیس سازمان اورژانس کشور، از افزایش ۱۴ درصدی مصدومان حوادث چهارشنبه سوری خبر داد.

افزایش ۱۴ درصدی مصدومان چهارشنبه آخرسال/ ۲۷ نفر فوت شدندبه گزارش خبرداغ به نقل از فارس : رئیس سازمان اورژانس کشور، از افزایش ۱۴ درصدی مصدومان حوادث چهارشنبه سوری خبر داد.

جعفر میعادفر، با اشاره به فوت ۲۷ نفر در حوادث چهارشنبه سوری، گفت: ۴۰۹۵ نفر از هموطنان در حوادث مربوط به چهارشنبه سوری مصدوم شدند.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در حال حاضر ۲۸۷ نفر در مراکز درمانی کشور بستری هستند که از این تعداد، ۲۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.

وی با اشاره به ۲۲۲ مورد قطع عضو در حوادث شب چهارشنبه آخر سال، افزود: ۱۳۵۷ مورد آسیب چشم و ۸۶۷ مورد سوختگی در حوادث شب چهارشنبه آخر سال داشته ایم.

به گفته میعادفر، بیشترین فراوانی مصدومان با ۸۸۶ نفر مربوط به استان تهران و بعد از آن، آذربایجان شرقی با ۴۸۲ و آذربایجان غربی با ۴۰۲ مصدوم، در رده‌های دوم و سوم قرار دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: